Nyeste artikler
Se alle
Mariyah og Boris flirtede, da de deltog i 'Divaer I Junglen' (Foto: Janus Nielsen)

Det så du ikke på tv: Mariyah godkendte, at Frederik fik diamanten

Det viser sig, at det ikke ligefrem var en overraskelse for Mariyah, at Boris gav Frederik diamanten.

I aftenens afsnit af ‘Divaer i junglen’ skulle Boris sige farvel til Babytigerhajerne, og som en sidste gerning skulle han give sin diamant videre til en holdkammerat. Mariyah og Boris havde lavet en aftale om, at de ville give hinanden deres diamant, hvis de røg ud, men Boris endte alligevel med at give sin diamant til Frederik udfra begrundelsen, at Frederik ikke havde nogen diamant i modsætning til Mariyah.

LÆS OGSÅ: Boris ude af ‘Divaer i junglen’: Jeg fortryder intet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Philip efter ‘Divaer i junglen’: Jeg gør det ikke igen

Efterfølgende var Maryiah ikke ligefrem tilfreds:

– Min taktiske plan er fuldstændig smadret. Fuldstændig retarderet, den idiot, lød det fra Mariyah i afsnittet.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Det viser sig dog, at Mariyah faktisk blev glad for Boris’ beslutning, og at hun godt vidste, at han ville give diamanten til Frederik.

– Hvis jeg var den eneste på mit hold, der pludselig stod med tre diamanter, så ville jeg ryge, hvis der kom en mulighed for at smide mig ud. Det havde jeg ikke lyst til. Så derfor forstod jeg godt, at Boris gjorde, som han gjorde. Faktisk spurgte Boris mig, om det var okay, at han gav Frederik diamanten. Det blev også filmet, det er bare ikke kommet med på tv. Han forklarede mig, at han følte, at det var det, der var bedst i situationen, og det kunne jeg godt følge, så det sagde jeg ja til. Det kunne jeg godt forstå. For han kunne jo have sat mig i fare, hvis han havde givet mig diamanten. Så jeg var rigtig glad for hans beslutning, forklarer Mariyah til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nathalie om ‘Divaer i junglen’: Det var meget hårdere end forventet

– Lige i situationen var jeg måske lidt træt af det, og det ser man jo også på tv, for der havde jeg ikke lige overvejet det hele. Lige der følte jeg mig bare lidt alene, fordi Boris røg ud. Men efterfølgende kunne jeg godt se, at det var det smarteste, at jeg ikke fik diamanten. Så Boris var faktisk bare virkelig galant. Især nu hvor jeg også ser, hvad de andre siger i programmet, så er jeg meget taknemmelig over, at Boris gjorde, som han gjorde, for ellers ville jeg ikke have haft en chance så langt i spillet, som jeg er nået nu, uddyber Mariyah.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

Se næste afsnit af ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

Se klippet herunder, hvor Boris siger farvel til Babytigerhajerne.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er den hotteste Mr. Paradise gennem tiden?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.