Nyeste artikler
Se alle
Kinesisk nytår på 'Paradise Hotel' 2020. Foto: Janus Nielsen for Viaplay/Viafree

Det så du IKKE på tv: Meget mere trekant på ‘Paradise’

Lagengymnastikken har ingen ende på 'Paradise Hotel', og i dagens afsnit hygger tre af gæsterne sig gevaldigt.

Dagens ‘Paradise Hotel’-afsnit var ikke for sarte sjæle. Hele syv af hotellets elleve gæster havde nemlig sex efter en vild ‘Kinesisk nytårsfest’, og som det ulige antal kunne betyde, var en af akterne en trekant.

Oliver Erngart, den tidligere ‘Love Island’-vinder, fik dermed en velkomst udover den sædvanlige, da han tilbragte natten under lagnerne med Freja og Sarah, der begge var klar på sex med Oliver.

– Det var en super velkomst, som jeg ikke lige have regnet med den første aften, fortæller en grinende Oliver Realityportalen og fortsætter:

– Men Anna var stadig min favorit af alle pigerne, så jeg tænkte bare, at Casper skulle ud hurtigst muligt, så jeg kunne få Anna.

LÆS OGSÅ: UUH! Disse ‘Paradise’-babes tjekker snart ind i Mexico

Meget mere trekant

På et tidspunkt er det da også lykkedes Oliver at score Anna, som han både er kæreste og bor sammen med i dag. Signe Kragh og Philip May, værterne på ‘Juicy News’, har haft besøg af både Oliver, Freja og Sarah, og her kan de afsløre labre detaljer fra akten, som ikke blev vist i episoden på tv.

LÆS OGSÅ: UUH! Hemmelige sexdetaljer i dagens ‘Paradise’-afsnit

Også Anna har været i studiet for at overvære Olivers trekant, og til Realityportalen kunne hun fortælle, at hun ikke ligefrem har tænkt sig at se akten:

– Jeg er velvidende om, hvad der sker. Men jeg skal ikke se det med mine egne øjne. Dét er helt sikkert.

Nedenfor kan du se begge klip fra ‘Juicy News’:

Se hele programmet på Viaplay og Viafree nu.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

SE BILLEDERNE: Blachmans nye babyliv 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.