Nyeste artikler
Se alle
Coco & Morten til 'Vild med dans' program ni (Foto: Anthon Unger)

Det skal de danse i ‘Vild med dans’-semifinalen

Se her hvilke dansestile, der venter parrene, når de skal kæmpe om finalepladserne.

Det er på én gang spændende og for alle ‘Vild med dans’-fans en lille smule sørgeligt, at det med aftenens semifinale er næstsidste omgang i den populære dansekonkurrence. Heldigvis kan alle, der følger med, se frem til et flot danseprogram, når de fire tilbageværende dansepar skal på gulvet.

LÆS OGSÅ: Oscar og Asta svarer på kæreste-rygter

For første gang i programmets historie skal tre par videre til finalen. Men hvem bliver det? Parrene dyster alle i argentinsk tango, og så bliver de fire nydansere stillet over for en kæmpe udfordring: De skal danse en moderne showdans uden deres partnere.

LÆS OGSÅ: Rasende Lea Hvidt Kessler: Folk skal ikke blande sig i min familie

Alene på gulvet i en Toniah-udfordring

De fire semifinalister er: Christopher og Karina, Coco og Morten, Jakob og Silas samt Oscar og Asta.

Alle par skal altså danse en argentinsk tango. Herefter bliver nydanserne udfordret af den dygtige koreograf Toniah og hendes talentfulde dansehold, der har en moderne showdans parat til dem. Faurby og Coco er på det ene hold og danser mod Christopher og Oscar.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjernens store lykke: Vi skal giftes

Så se med i aften klokken 20.00 på TV2, når der venter hele tre forskellige danse, der skal klares med bravour for de tre tilbageværende par, hvis de ønsker at gå videre til finalen.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.