Nyeste artikler
Se alle
Mads Vad måtte senest se sig slået i finalen, men han får ikke revanche i den kommende sæson. (Foto: Bo Nymann)

Det skal parrene danse i ‘Vild med dans’

I aften står den på paso doble og samba. Derudover er der også den berygtede maratondans på menuen for alle pars vedkommende.

Efter både Rolf Sørensens skadesderoute og Signe Lindkvists exit i sidste uge, så har vi fire dansepar tilbage på gulvet i aftenens omgang af ‘Vild med dans’.

LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’

Her venter der de resterende dansere to latinamerikanske danse, nemlig den livlige, smidige samba og tyrefægterdansen paso doble.

Simon & Asta får som de eneste i aften fornøjelsen af at danse samba, men helt alene i sambaen bliver de ikke, for den danske kunster Cisilia kommer nemlig og synger nummeret “Wild Child” til at akkompagnere hr. Stenspil og frk. Björk.

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske

Derudover er det også blevet tid til den velkendte maratondans. Her skal alle parrene på gulvet samtidig til samme stykke musik, men med hver deres koreografi. Hertil vil dommerne prikke parrene ud én efter én.

Dem, der står sidst tilbage på dansegulvet har vundet maratondansen og indkasserer dermed fire dejlige ekstrapoint, der lægges til scoren for deres individuelle dans. Parret, der først prikkes ud, modtager et enkelt point, næste par to point og så fremdeles.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle jaloux på ‘Vild med dans’-partners nye dame

Parrene fordeler sig således på de to individuelle danse

Samba
Simon & Asta

Paso doble
Molly & Mads
Lucy & Michael
Esben & Mille

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i ‘Vild med dans’: Nu flytter de sammen 

LÆS OGSÅ: Populær YouTuber takkede nej til ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.