Nyeste artikler
Se alle
Didde (Foto: Janus Nielsen)

Didde afslører: Derfor hedder min hund Hjørdis

Der er en god forklaring på, hvorfor Diddes hund har fået sit navn.

I slutningen af januar fortalte ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Didde med stor sorg i hjertet, at hendes elskede hund, Vivi, der var hendes trofaste følgesvend, desværre var død. 

Hun fortalte dog efterfølgende til Realityportalen.dk, at Vivi stadig var der i ånden, så Didde følte ikke, at hun var helt væk. Hun slog desuden fast, at hun ikke ønskede en ny hund lige foreløbig. 

– Vivi finder en ven til sin mor, når hun synes, jeg er parat til det, forklarede hun dengang.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

I juli besluttede Vivi så, at det var tid til en ny hund til sin mor, og Didde fik derfor den 20 måneder gamle bulldog,, Hjørdis.

Dengang var der ingen tvivl om, at Didde var meget lykkelig over sit nye familiemedlem, og dette har bestemt ikke ændret sig:

– Det går fantastisk med Hjørdis. Hun er simpelthen bare så sød. Vivi var jo sød, men Hjørdis er lidt en teenager, og så er hun bulldog, og hun er bare meget sådan: ”Hvad så? Siger du noget? Jeg er sgu da ligeglad”, griner Didde og fortæller, hvor Hjørdis har fået sit navn fra:

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

– Hun er opkaldt efter Hjørdis i TV 2-serien ‘Rita’. For hun er lige så sjov som Hjørdis i ‘Rita’, forklarer Didde og tilføjer:

–  Jeg havde ikke kommet igennem sorgen over Vivi, hvis jeg ikke havde haft Hjørdis. Det er virkelig så godt, at jeg har fået hende.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Se Didde i ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

Se det triste klip herunder, hvor Didde mistede Vivi:

LÆS OGSÅ: Familieudvidelse hos ‘Familien fra Bryggen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.