Nyeste artikler
Se alle
Premierefesten for 'Ex on the Beach' 4. Fra venstre: Louise, Asbjørn, Nicklaes og Amanda. (Foto: Janus Nielsen.)

Disse tre ‘Ex on the Beach’-stjerner foreviger venskab i tattoo

Asbjørn har snart en tatovering til fælles med to af sine bedste venner. Den ene tatovering har en helt særlig historie bag sig.

Selvom der af og til var små uenigheder mellem Mikkel og Asbjørn i reality-programmet ‘Ex on the Beach’, så blev det starten på et venskab, som kun er blevet bedre, efter optagelserne er sluttet.

Faktisk er det nu så stærkt, at de har valgt at få en tatovering, der viser en tyren Asbjørn og Mikkel ræv.

Mikkel og Asbjørn. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)

LÆS OGSÅ: Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig 

– I villaen var min bedste ven Nicklaes, men vi ser desværre ikke så meget til hinanden lige nu på grund af corona og afstanden. Så jeg bruger en del tid med Mikkel, og vi har det bare sjovt sammen og minder meget om hinanden. Han er virkeligt blevet en nær ven. Jeg er så glad for jeg har mødt ham, fortæller Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

Som man for tiden kan se i Dplay-programmet ‘Efter Ex’, så er det en smertelig omgang for Asbjørn. Men heldigvis er det smerten værd, og han vil bestemt gerne have lavet endnu flere, hvis der altså er damer i det.

Mikkel Ræv og Tyren Asbjørn. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)

– Jeg er rigtigt, rigtigt glad for min tatovering! Den betyder meget for mig. Jeg har ikke fået flere men overvejer stærkt blandt andet at få et sleeve.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk melder ud: Pigerne er slet ikke min type

Tredje ‘Ex on the Beach’-hunk får tattoo

Faktisk er næste tattoo allerede planlagt, og snart er Mikkel ikke den eneste, som Asbjørn deler tatovering med. Asbjørn skal nemlig også tatoveres  sammen med Nicklaes, som han har et helt særligt, stærkt venskab med.

– Vi ved endnu ikke, hvad det skal være, andet end at vi skal tatoveres på venstre arm, siger Nicklaes til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet

Symbol på trekant

Inde i villaen snakkede Nicklaes, Mark og Mikkel om, at hvis Asbjørn endte med at have en trekant, så skulle de alle tre have tatoveret en tyr. Udover at markere trekanten, så skulle tatoveringen også være et symbol på Asbjørns personlighed.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Paradise’-finalen: Her er detaljerne, du ikke så

– Men det endte så med nærmere at blive en venne-tatovering for Mikkel og jeg, som selvfølgelig også hænger lidt sammen med trekanten fra villaen, forklarer Asbjørn.

Asbjørn endte nemlig i en trekant – og den var Mikkel altså også en del af sammen med Sara.

Herunder kan du se, hvordan det gik for sig, da Mikkel og Asbjørn mødtes i en trekant. 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.