Nyeste artikler
Se alle
Ditte og Nicklaes. (Foto: Janus Nielsen)

Ditte taler ud: Her er, hvad der skete med Nicklaes’ og mit venskab

Nicklaes var Dittes bedste ven. Men hun føler, at han har valgt side.

Ditte og Nicklaes endte under lagnerne på deres første nat sammen i Brasilien, og derfra tog det en drejning og udviklede sig til et venskab. De var de to ældste deltagere i ‘Ex on the Beach’ og havde mange gode og dybere snakke, som dog ikke fremgik af reality-programmet.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Türker åbner donut-butik i København

Da Ditte forlod ‘Ex on the Beach’-livet i Brasilien, havde hun skrevet et afskedsbrev til både Amanda, som bliver hendes tætte veninder, og Nickales. I brevet til Nicklaes fortalte hun ham, at han var blevet hendes bedste ven.

– Han kaldte også mig for BFF (best friend forever, red), da jeg krammede ham farvel og skulle forlade programmet. Vores bånd blev rigtig stærkt og enormt tæt inde i villaen, men det er desværre klippet fra. Så man får ikke indblik i mit og Nicklaes’ venskab, forklarer Ditte til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ærlige Daniel erkender: Jeg ville egentlig gerne Freja

Nicklaes vælger side

Hjemme i Danmark fortsatte hun med at se både Nicklaes og Amanda. Men pludselig opstod en konflikt mellem Amanda og Ditte – som heldigvis er et oversået kapitel nu.

– Mit brud med Amanda gik bare desværre også udover mit og Nicklaes venskab, siger Ditte, der har forståelse for, at det blev sådan.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-finalist: Ville hellere have stået med en anden 

– Han valgte jo at tage hendes parti, da hun er hans kæreste. Dog var han ked af, at det havde skilt ham og mig ad, siger baben.

Som nævnt har Ditte og Amanda besluttet sig for at se fremad efter deres kontrovers. Lige nu ses de ikke på grund af coronavirus, men forhåbentlig kommer de til at bruge tid sammen igen på den anden side.

LÆS OGSÅ: Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.