Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

’Divaer i junglen’-stjerne udgiver ny sang: Håber at inspirere andre

Endnu en gang er Sigmund Trondheim klar med en ny single, og han håber, at sangens budskab kan inspirere andre til at gå mod strømmen.

Man skal turde at gå mod strømmen og forfølge sin drøm.

Det er budskabet i Sigmund Trondheims nyeste single, ’Rebel’.

Sigmund blev for alvor kendt under ’X Factor’ i 2018, hvor han sang og dansede sig til en fjerdeplads, og siden har han medvirket i flere programmer – blandt andet DR3-serien ‘Kommer Sigmund i helvede?’ og ’Divaer i Junglen’ på TV3.

LÆS OGSÅ:WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Netop i den seneste af ’Divaer i Junglen’ indspillede han programmets afslutningssang, ‘Spotlightet venter’, og med flere ’X Factor’-sange bag sig samt egne singler kan han nu tilføje endnu en sang til samlingen og samtidigt vise sin splinternye musikvideo frem, som udkom tirsdag.

– Den nye sang, ’Rebel’, handler om at være en rebel, for efter og under ’X Factor’ – og bare igennem hele min karriere – er det gået op for mig, at jeg gennem min barndom og ungdom har været lidt af en rebel, uden at jeg selv vidste det – og uden at jeg vidste, at det var okay at være en rebel.

– I sådan et land med jantelov og leverpostejsgråvejr så kan man godt hurtigt føle sig som en rebel, hvis man ikke går den typiske uddannelse- eller 9-17-job-vej. Det er dét, sangen handler om, og jeg håber, den kan være med til at inspirere mine fans, lyder det fra Sigmund.

LÆS OGSÅ: Sigmund klar med ny sang med vigtigt budskab: Det er sørgeligt, at det er kommet så langt ud

Sang lavet i samarbejde med Kasper Svenstrup

Sangen blev udgivet tidligere på sommeren og er lavet i samarbejde med produceren og DJ’en Kasper Svenstrup, der også har arbejdet med blandt andre Medina og Christopher. Igennem sommeren har Sigmund optrådt omkring 40 gange med sin nye single til diverse festivaler, byfester og sommerkoncerter, og han synes, at modtagelsen har været rigtig god.

– Jeg har fået mega mange søde kommentarer på YouTube og på Instagram. Mange skriver, at den er virkelig god, og at jeg har løftet niveauet og er blevet mere moden som artist.

LÆS OGSÅ: Sigmund sætter Blachman på plads efter ‘X Factor’-exit

– Det er så fedt, og det er så befriende. Det er så stort for mig at kunne lave sådan en sang her, hvor jeg fortæller min historie og min erfaring og står ved, at jeg er en rebel, siger den afklarede sanger og tilføjer, at han også har en julesang på vej, og at drømmen er at udgive et album.

I sidste uge lykkedes det Sigmund at samle alle de rette folk til den planlagte musikvideo til sangen ’Rebel’, som han selv har klippet og nu endelig udgivet. Den kan du se nederst i artiklen.

For tiden er Sigmund også aktuel i Viafree-programmet ’VIP i familien’, hvor man kan følge Sigmund og hans far Oddur i jagten på mere kvalitetstid – og dén mission er lykkedes, hvis man spørger Sigmund. Se alle otte episoder HER.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerner er med i nyt ‘Kongerne’-program

Se den splinternye musikvideo herunder.

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til Geggo og Cengiz’ bryllup

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.