Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Divaerne’ er enige: Janni lyver!

Divaerne giver den fuld gas, når det kommer til dramaet - men hvem lyver, og hvem taler sandt?

Allerede inden første afsnit af ‘Divaer i junglen’ var rullet over skærmen, var der fuld knald på dramaet. Men selvom det var Caroline Petersen og Fie Laursen, der var castet til at lave det største drama, så beviste ‘Forsidefruen’ Janni Ree hurtigt, at hun kunne også være med. Således fastslog Janni Ree allerede til forpremieren på programmet, at Caroline og Rikke Chili havde overrasket hende negativt, og på sin blog fortsætter hun.

– Caroline er desperat for at få lidt opmærksomhed og blive i medierne. Hun ved, det er på lånt tid, ingen kan tage hende seriøst. Med hensyn til Rikke, kan man jo gå tilbage i arkiverne og finde hende for seks år tilbage. Det taler for sig selv, og hvis der ellers er klippet på den rigtige måde i ‘Divaer i junglen’, kan man se, hvor billig hun er, skriver Janni på sin blog og fortsætter:

– Desværre kan man ikke se, hvor falsk hun er, når kameraet er slukket, eller hendes opførsel på hotellet, hvor hun var så fuld og vulgær, at produktionen måtte sidde vagt udenfor hendes dør, så hun ikke kravlede ind til mændene. Til vores kampagnebillede var hun også stangstiv, og der blev sendt videoer rundt.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

Rikke: Det er løgn

Hverken Caroline eller Rikke giver dog meget for Jannis version af, hvad der skete, og det stemmer ikke helt overens med deres egen oplevelse af det hele.

– Hun skriver i sit blogindlæg, at der sad en fra produktionen af udenfor min dør til hotelværelse, for at sikre sig, at jeg ikke kravlede ind til mændene. Jeg var ude og ryge flere gange i løbet af den nat, og der sad ingen udenfor min dør. Ej heller tror jeg, de ville gide det. De skulle jo også op næste dag og tilbage til junglen sammen med os – de var på arbejde, skriver Rikke på sin blog og fortsætter:

– Janni mener også, at jeg er en anden, når kameraerne er sluttet. Jeg har ikke hørt dette fra andre på mit hold. Jeg taler godt med en del af dem (også med nogle fra det andet hold), og vi har daglig kontakt. De sidder også hovedrystende over alt det, der er blevet sagt om mig.

LÆS OGSÅ: Troede du, Fie og Carolines bitchfight var slut? Tro om igen!

Caroline: Man kommer til at se det på tv

Caroline bakker sin veninde op og peger på, at de ting, Janni fortæller, ikke er rigtige. På sin blog kalder Janni blandt andet Caroline for billig, men ifølge Caroline så skyldes Jannis vrede noget helt andet.

– Det hele startede med, at Janni trak fat i Rikke, hvor jeg gik med, og der sagde Janni til Rikke, at hun ikke følte, at hun kunne folde sig ud, når Rikke var i nærheden, fordi Rikke altid skulle sige kloge ting. Og så sagde hun til Rikke, at hun ikke kunne komme med i ‘Forsidefruer’. “Det var hendes liv ikke spændende nok til,” sagde hun. Rikke fortalte nemlig, at hun var blevet spurgt, og hun sagde til mig, at ‘Paradise’ ikke havde ligeså mange seere som ‘Forsidefruer’ og igen til Rikke, at hun dominerede gruppen, og at Janni ikke kunne være sjov, når Rikke var der, fortæller Caroline og fortsætter:

– Og i forhold til alt det der onani noget. Janni hun kører kun på det, fordi, at hun VED, at det er noget, hun kan få opmærksomhed og medhold på. Hun ved, at hvis hun skriver det, så kan folk godt lide hende. Hun går med på Fie-bølgen for at få læsere og støtte. Til gengæld lyver hun helt vildt. Folk kommer også til at se, at det meste af det, hun siger, ikke passer.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor fortryder jeg ikke onani på tv

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-Jackie er blevet skilt

Alle er enige om én ting

Alt tyder på, at dramaet i programmet først lige er begyndt, og der er altså god grund til at glæde sig til de næste mange mandage. Men selvom de tre divaer ikke er helt enige om, hvad der er sket i programmet, hvem der har startet deres bitchfight eller ret mange andre ting, så er der dog én ting de alle tre er enige om, og det er, at de slet ikke har lyst til drama.

– En ting er uenigheder nede i junglen, og at der ingen kemi var – fred være med det – men jeg synes ikke, at man behøver at gøre et stort nummer ud af det, når man kommer hjem. Hver gang der har været en ny artikel, har flere af os deltagere skrevet sammen og ikke forstået, hvor hun får de ting fra hun siger, for det er ikke rigtig noget, vi kan nikke genkendende til – det er i hvert fald ikke hele sandheden. Mange af tingene er så overdrevet, skriver Rikke Chili på sin blog, og Janni Ree stemmer i på sin blog:

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’: Her er sandheden om første afsnit

– Jeg melder mig hermed ud af den “diva-mudderkamp”, som der lægges op til. Jeg orker simpelthen ikke at befinde mig på så lavt et niveau. Jeg håber og tror, at folk vil forstå min vrede, som programmet skrider frem, og maskerne falder i ‘Divaer i junglen’.

Til trods for enigheden om ikke at forstå, hvorfor dramaet skal fortsætte, selvom optagelserne er slut, og de atter er på dansk jord, så har de altså hver især godt gang i dramaet på de respektive blogs.

LÆS OGSÅ: Kjeldbjerg afslører: Derfor er der almindelige mænd med i ‘Divaer i junglen’

Læs hele Rikkes version HER.

Læs hele Jannis version HER.

Læs Carolines blogindlæg HER.

Efter artiklen er gået på, har Fie Laursen også lavet et blogindlæg, hvor hun bakker veninden op og fastslår, at Janni har ret, og at det er Caroline og Rikke, der lyver – Fies indlæg kan læses HER.

LÆS OGSÅ: Silas Holst bekræfter forhold med ‘Paradise’-hunk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.