Nyeste artikler
Se alle
Se her, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge! (Foto: Netflix)

Dokumenteret ren ondskab: Dét skal du se på Netflix

Se her, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge!

Premiere

City of Joy

(Foto: Netflix)

Prisvindende original Netflix-dokumentar, der finder sted i det voldshærgede østlige Congo. I en skole for kvinder, der har været igennem unævnelige smerter, møder vi de tre ildsjæle, der startede centeret for at hjælpe dem: Den Nobels Fredspris-nominerede læge Dr. Denis Mukwege og aktivisterne Eve Ensler og Christine Schuler-Deschryver. Vi følger de mange kvinder på centeret fra deres ulykkeligste stunder til deres rejse tilbage til glæden og styrken. Vi følger centeret, der udvikler sig til at blive et tilflugtssted for Congos voldsramte kvinder, mens et venskab også udvikler sig mellem de tre stiftere af centeret.

Hvad: Netflixdokumentaren ‘City of Joy’
Hvem: Dr. Denis Mukwege, Eve Ensler, Christine Schuler-Deschryver
Hvornår: Premiere d. 7. september
Hvor: På Netflix

Bonusinfo:

Dokumentaren har allerede vundet syv priser og været nomineret til yderligere fire.

Instruktøren og manuskriptforfatteren Madeleine Gavin er bl.a. også kendt for dokumentaren ‘What I Want My Words to Do to You: Voices from Inside a Women’s Maximum Security Prison’ (2003) og fiktionsfilmen ‘Nerve’ (2016).

LÆS OGSÅ: Brylluprejse med far og ‘Fast and Furious’: Dét skal du se på Netflix!

LÆS OGSÅ: Mere nyt fra Marvel-universet? Dét skal du se på Netflix!

Aktuel

(Foto: Netflix)

Ozark

En finansiel rådgiver kaldet Marty rykker familien til ingenmandsland, mere konkret Ozark i Missouri, på grund af problemer med et narkokartel fra deres tidligere hjem i Chicago. Marty hvidvasker nemlig penge, men en dag går det galt, og han skylder en ordentlig sum penge til en mexicansk narkobaron. Problemerne slutter dog ikke, bare fordi man rykker til Ozark, for her lever de kriminelle undermiljøer stadig i fulde flor, og familien kan ikke vide sig for sikker.

Hvad: Anden sæson af Ozark
Hvem: Laura Linney, Jason Bateman
Hvornår: Kan ses nu
Hvor: På Netflix

LÆS OGSÅ: Ægte kærlighed og hylende morsom komedie: Dét skal du se på Netflix!

LÆS OGSÅ: Ny dokumentar om Robin Williams: Dét skal du se på HBO Nordic!

Kender du…?

(Foto: Netflix)

Evil Genius

Denne dokumentarserie omhandler et af verdenshistoriens mest spektakulære røverier. En mand røver en bank, bliver taget på fersk gerning, lagt i håndjern, men hvad er nu det? Manden har en bombe rundt om halsen, og den rigtige gerningsmand satte den fast for at tvinge manden til at begå røveriet, mens han selv er over alle bjerge. Tilsyneladende ikke til at finde igen for politiet.

LÆS OGSÅ: Hævnlysten skønhedsdronning og sci-fi-serie: Dét skal du se på Netflix

LÆS OGSÅ: Harry Styles og Tom Hardy i ‘Dunkirk’: Dét skal du se på Netflix

Nu på Netflix

‘Follow This’. Dokumentarserie i små bidder, hvor seeren følger den journalistiske redaktion på BuzzFeed og de vilde historier, de forfølger.

‘The Motive’. I denne spanske film ses en forfatter in spe, der manipulerer sine naboer for at få inspiration til noget at skrive om.

LÆS OGSÅ: Gidselforhandlinger og ægteskabsproblemer: Dét skal du se på Netflix!

LÆS OGSÅ: Magtfuld narkobaron og natklubejer: Dét skal du se på HBO Nordic!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.