Nyeste artikler
Se alle
DR præsenterer corona-konsekvenser for 'Gidt ved første blik' og 'Den store bagedyst' (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR/Snowman)

DR præsenterer corona-konsekvenserne for ‘Den store bagedyst’ og ‘Gift ved første blik’

Det er de færreste programmer, der går fri fra corona, og DR's populære programmer 'Den store bagedyst' og 'Gift ved første blik' er ingen undtagelse.

DR har i dag på et online pressemøde offentliggjort deres satsninger og programmer det kommende halvår, som i den grad står i coronaens tegn.

DR prioriterer nu over det næste stykke tid – inden for myndighedernes restriktioner og anbefalinger – skridt for skridt at genoptage produktioner inden for børneområdet, dokumentarområdet, kulturområdet samt på udvalgte DR1-produktioner, der samler mange danskere, det skriver DR.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-deltager lancerer tøjkollektion: Det er en stor drøm

De mange uger med nedsat produktion og den gradvise og prioriterede genåbning får konsekvenser for programmer og sendeplaner for resten af 2020.

Derudover afslører DR, at efteråret og vinteren byder på en række markante ændringer.

LÆS OGSÅ: Klar i tv-program: ‘Gift ved første blik’-deltager vender tilbage 

’Gift ved første blik’ er blandt andet udskudt i forhold til programmets normale sendetidspunkt, da det ikke er forsvarligt at gennemføre optagelserne i nærmeste fremtid.

’Den store bagedyst’ er blandt de programmer, som DR håber at kunne producere og færdiggøre som planlagt – trods de svære produktionsforhold. Optagelserne til ’Den store bagedyst’ begynder inden længe i første omgang af de enkelte deltagere, men i et langsommere tempo end normalt, skriver DR.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-babe og datter springer ud i tv-program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.