Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Drama mellem Sigmund og Philip: Jeg kan ikke mere

Det ellers så tætte bånd mellem Philip og Sigmund bliver for alvor sat på prøve i aftenens afsnit 'Divaer i junglen'.

Der er ingen tvivl om, at de to reality-hunks Philip May og Sigmund har opbygget et godt venskab under deres deltagelse i ‘Divaer i junglen’. De har endda taget forholdet til næste skridt, da de ved en vild ‘Diva’-fest i junglen gav den gas og fik kysset igennem.

I aftenens afsnit af ‘Divaer i junglen’ kommer der dog skår i forholdet, idet de to divaer bestemt ikke er enige.

– Jeg har virkelig så ondt, når jeg støtter på min fod, lyder det fra Sigmund i afsnittet.

– Jeg har forstrukket mit ben efter Mr. Jungle-konkurrencen igår. Og hele min balde og mit lår gør så ondt, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Philip chokerer: Det er slut mellem mig og Simone

LÆS OGSÅ: Raser efter ‘Divaer i junglen’: Latterligt og lavt!

– Sigmund, vi er nødt til at få strukket det lidt ud, siger Philip.

– Når folk klager, så må det da betyde, at de vil hjælpes lidt. Og jeg kan strække folk ud, så hvorfor ikke blive det, så han kan få det bedre?, forklarer en frustreret Philip.

LÆS OGSÅ: Deltager om ‘Divaer i junglen’: Det ser du ikke på tv

Sigmund er dog langtfra med på ideen:

– Philip og hans ADHD-hjerne og “Vi gør det nu og her”-spontanitet, det magter jeg bare ikke om morgenen. Jeg har brug for at slappe af, og jeg skal ikke have strukket mit ben ud, slår han fast.

– Jeg kan ikke mere nej-hat. Så er det ligegyldigt. Jeg prøver at få det til at fungere, men du vil bare hellere sidde ned og klage over det, udbryder en frustreret Philip.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerne afslører babynews

– Lige meget hvad jeg prøver at hjælpe dem med, så kommer der et nej, og så snart den ene siger nej, støtter de andre to op med et nej. Det eneste, de vil lave, er at sidde på deres flade og så håbe, at det på mirakuløs vis går væk. Men det kommer ikke til at ske, lyder det fra ham.

Se klippet nedenfor, hvor Philip og Sigmund bliver uvenner, inden du kan se hele ‘Divaer i junglen’-afsnittet i aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-fyre går ind i politik

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.