Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Drama på modemessen: Forsidefrue næsten kvalt

Forsidefruen Jannie Ree måtte en tur til lægen, da en kikært satte sig fast i hendes hals under modemessen i Bella Center.

Der var drama på modemessen i Bella Center i weekenden. Jannie Ree, kendt fra ‘Forsidefruer’, kom nemlig i seriøse problemer under en frokost. Det skriver hun på sin blog.

– Vi finder hurtigt en salatbod. Jeg vælger en protein salat med kikærter. Vi sætter os på en trappe. Som altid taler vi begge som et vandfald og bruger vilde fagter. Pludselig går det helt galt for mig. En kikært sætter sig fast i min hals, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Derfor sagde Tina Lund ja til at være med i ‘Forsidefruer’

Og dramaet udvikler sig. Kikærten vil nemlig slet ikke finde vej ned i maven, men sidder fortsat fast i Jannies hals.

– Jeg hoster og hakker så voldsomt, at folk begynder at kigge underligt på os. Det får jeg det ikke bedre af. Jeg kaster nærmest op, bliver svimmel og har svært ved at få luft. Jeg bliver grebet af panik, det samme gør Gitte. Hun ringer til lægen og afsted kører vi.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: ‘Forsidefruer’ har givet mig respekt for Janni og Amalie

Artiklen fortsætter under artiklen, hvor du kan se Janni og Karsten på flyvetur.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ afslører familieforøgelse

Det er ikke første gang, Jannie Ree er i den slags problemer. Hun har tidligere oplevet noget lignende med en havrefras. Dengang måtte hun en smuttur på akutafdelingen på Rigshospitalet, hvor hun fik slanger i halsen i forsøget på at få havrefrasen op. Det gik dog heldigvis ikke så slemt denne gang.

– Hos lægen får jeg skyllet en masse danskvand ned, og så sker forløsningen. Den lille kikærte rykker på sig og ender i maven. Shit, jeg er heldig! Der må være højere magter, der holder hånden over mig, skriver hun.

Du kan læse hele indlægget om Jannies dramatiske dag på modemessen HER.

LÆS OGSÅ: Forarget Sarah Louise taler ud: Det så du ikke i ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Bekymret Gunnvør frygter for fremtiden med Oliver

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.