Nyeste artikler
Se alle
Pandoras æske i Paradise Hotel sæson 16. Foto: Janus Nielsen for Viaplay/Viafree

Drama på ‘Paradise’: Det kys skulle aldrig være sket

Selvom der er masser af sex og lir i luften på Paradise, skal man alligevel passe på, hvem man forsøger at kysse.

I dagens afsnit af ‘Paradise’ endte særligt to deltagere i en mindre heldig situation. Christoffer forsøgte nemlig at kysse Freja, og det skulle han aldrig have gjort.

– Stop. Det dér, det er over min grænse, sagde Freja, der tydeligvis ikke gengældte Christoffers følelser.

Den akavede situation resulterede i, at Christoffer måtte krybe til korset og undskylde dagen efter, og nu sætter de begge ord på, hvordan de oplevede situationen. Signe Kragh har nemlig haft besøg af både Freja og Christoffer i dagens udgave af ‘Juicy News’, og begge klip kan du se lige her.

LÆS OGSÅ: UUH! Hemmelige sexdetaljer i dagens ‘Paradise’-afsnit

Freja forklarer, at kysset ikke var velkomment, og at Christoffer må have misforstået hendes signaler:

– Vi går ind på Alegria, og jeg siger til ham, at han skal komme til mig, hvis der er noget, forklarer Freja og uddyber:

– Han havde haft det svært derinde, og vi skal jo allesammen kunne være der og snakke sammen. Jeg prøvede at være hans veninde og være der for ham, så det var for meget for mig, at han prøvede at gøre det til noget, det ikke var.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Troede, den ville gå hjem

Den stramme stemning mellem Christoffer og Freja blev forstærket af, at Freja stod i gruppe med Anna, som Christoffer helt tydeligt ikke havde et godt forhold til. Og Anna var da også den første, Freja fortalte om kysset, så det blev det ikke mindre dramatisk af. Og det er der måske en grund til ifølge Christoffer:

– Jeg er ikke i tvivl om, at pigerne misforstår mig, forklarer han og understreger, at han måske ikke var den paradiso-type, som han havde håbet på at være.

– På ‘Paradise’ er alt bare fuld fart fremad. Og jeg kan ikke følge med deres niveau.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører ny kæreste: Kendt fra tv

Så da Christoffer forsøgte at kysse Freja og blev afvist, blev han også ramt på følelserne.

– Jeg prøvede at kysse Freja i min brandert, og det havde hun ikke rigtig lyst til. Men det havde jeg faktisk en formodning om, at hun gerne ville, forklarer Christoffer og fortsætter:

– Jeg troede, hun ville kysse mig. Ellers havde jeg ikke prøvet at kysse hende. Jeg respekterer hende selvfølgelig, så da hun ikke vil kysse, trækker jeg mig selvfølgelig.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar er gået fra hinanden

Se klippene herunder:

Se de fulde ‘Juicy News’-interviews på Viaplay og Viafree nu.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

LÆS OGSÅ: Ung mor forsvarer sønnens navn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.