Nyeste artikler
Se alle
Foto: Michael Stub

Dronning Margrethe for syg til job

Kronprins Frederik måtte for nyligt springe til og hjælpe sin syge mor.
 Kronprins Frederik måtte forleden springe til og vikariere for sin mor, da Lars Løkke Rasmussen præsenterede Kongehuset for landets nye erhvervsminister i form af Rasmus Jarlov. For dronning Margrethe havde så store smerter i ryggen, at hun for en gangs skyld ikke var i stand til at passe sine pligter som regent.

LÆS OGSÅ: Første sommer uden Henrik: Margrethes ensomme ferie

Derfor var det kronprins Frederik, der stod klar, da Løkke præsenterede sin nye minister. Kongehusets kommunikationsafdeling bekræfter, at Margrethe overlod tjansen til sin ældste søn, mens hun døjede med de stærke smerter, der forhindrede hende i at passe sit arbejde.

LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag

Det er yderst sjældent, at den samvittighedsfulde dronning må kaste håndklædet i ringen og erkende, at hun er for syg til at passe jobbet, og derfor stod Frederik da også klar, da der blev ringet og spurgt, om han kunne vikariere for sin mor. Dronningen havde forinden underskrevet de papirer, der rent officielt gør Rasmus Jarlov til erhvervsminister, så alt var gjort klar til Frederik.

LÆS OGSÅ: Mary afslører: Sådan friede Frederik

Både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har efter prins Henriks død signaleret, at de er klar til at løfte nogle af byrderne fra Dronningens skuldre, så Frederik behøvede ikke lang betænkningstid, da han blev spurgt, om han kunne overtage jobbet. Han har selv døjet med rygsmerter, hvilket han fortalte, da han løb Royal Run i forbindelse med sin fødselsdag.

LÆS OGSÅ: Søren Østergaard: Dronning Margrethe kan lide mig

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe taber millioner

LÆS OGSÅ: Sarkofagen er klar: Dronningens sidste hvilested er på plads

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.