Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bo Nymann)

Dronningen Margrethe overraskede med Grand Prix-stjerne

Allerede i juli blev sangeren kontaktet af Kongehuset.

Da dronning Margrethe forrige onsdag holdt julegløgg på Christiansborg Slot for Kongehusets ansatte, havde hun forberedt en særlig overraskelse til personalet og især sine børnebørn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine. Hun havde bedt Grand Prix-vinderen Jonas Rasmussen om at komme og underholde.

– Jeg blev kontaktet af hoffet allerede i juli. Det skulle være en hemmelighed. Der var blevet åbenbart blevet talt om mig. Nok af nogle af børnene, fortæller ‘Higher Ground’-sangeren til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Susse Wold og Dronningen forfulgt af rygter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden.

LÆS OGSÅ: Stor ændring i nytårstalen

Efter arrangementet fik den 33-årige musiker fra Viborg også en kongelig tak.

– Jeg fik et håndtryk og et tak for musikken. Det var en stor oplevelse at optræde for dem. Det havde jeg virkelig set frem til, siger Jonas, der i det nye år er klar med ny musik, samtidig med at han fortsat underviser på Scenekunstskolen i Viborg.

– Jeg er bare gået meget ned i tid. Jeg er glad for at kunne gøre begge dele, siger han med et smil.

LÆS OGSÅ: CUTE! Frederik og Mary kan ikke holde øjnene fra hinanden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.