Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Efter beskyldninger om overgreb: Frederik melder Fie til politiet

Fie Laursen bliver inden længe meldt til politiet for anden gang på kort tid.

Dramaet mellem ‘Paradise Hotel’-ekskæresterne Fie Laursen og Frederik Valeur tog for alvor fart i sidste uge, da Fie Laursen i en video på YouTube igen åbnede op omkring bruddet. I videoen og i efterfølgende kommentarer på YouTube fortalte bloggeren, at ekskæresten havde forgrebet sig på piger på 14 og 15 år, og hun beskyldte ham for at have voldtaget hende en dag i badet, mens de stadig var kærester.

Det var over Frederik Valeurs grænse, og over for Realityportalen slog han derfor fast, at han ikke ville finde sig i mere fra ekskæresten.

– Jeg vil ikke finde mig i flere beskyldninger og usandheder, og jeg har derfor overgivet sagen til min advokat, slog han fast.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift

STORT GALLERI: ‘Forsidefruens’ datter gift i Marmorkirken: Nu er du min

Meldes til politiet

Nu har advokaten kigget på sagen, og han er er kommet frem til, at der er grund til at melde Fie Laursen til politiet. Det skriver Frederik Valeur i et opslag på Instagram, som Realityportalen har fået lov til at citere.

– Min forhenværende kæreste, Fie Laursen, har i den seneste tid benyttet de sociale medier til at fremsætte en række påstande mod mig, blandt andet for vold, overgreb og sex med mindreårige. Det er pure opspind, og det vil jeg simpelthen ikke finde mig i. Jeg har derfor engageret advokat Bjarke Vejby, som har gennemgået Fie Laursens påstande og det foreliggende materiale fra nettet og andre kilder, skriver Frederik.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

– Hans konklusion er, at der et grundlag for en politianmeldelse mod Fie Laursen for overtrædelse af straffelovens §268 om bagvaskelse. Den lovbestemmelse bruges, når påstande af denne art fremsættes mod ”bedre vidende”. Advokaten har lagt vægt på, at Fie Laursen, som det ser ud, dels selv har sagt i en besked, at hun kun har fremsat de urigtige sigtelser mod mig for – som hun selv skriver – ”at promovere min nye webshop”, og at hun dels truer med at fortsætte.

Med andre ord betyder det, at Fie Laursen udmærket vidste, at det var løgn, da hun fremsatte beskyldningerne mod ekskæresten. Derfor er det den grovere §268 i straffeloven, som Fie Laursen ifølge advokaten har overtrådt. Her er strafferammen to års fængsel i stedet for fire måneder, som strafferammen er, hvis man overtråder §267 om ærekrænkelse.

– Jeg har valgt at følge min advokats råd. Derfor vil advokaten indgive en politianmeldelse mod Fie Laursen i næste uge (i denne uge, red.). Herefter har jeg ikke flere kommentarer til sagen, da det er domstolene, som skal afgøre, om Fie Laursen skal dømmes for bagvaskelse eller ej, – ikke mig, slår han fast i opslaget.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Fie: Jeg har styr på mit

Fie Laursen tager det ikke tungt, at hun nu bliver meldt til politiet for anden gang på kort tid, efter hun for nylig også blev meldt for bedrageri for 140 kroner. Ifølge hende er det et manipuleret billede, som Frederik har lagt på Instagram

– Jeg tænker ikke så meget over det. Han har selv lige lagt et redigeret billede op af en falsk samtale, så nu har vi gjort det samme. Jeg vidste ikke, at et af de screenshot (som Fie Laursen delte i sidste uge, red.) var manipuleret fra en fan; det gjorde han måske heller ikke. Han skriver også, at det screenshot er hans bevis i retten, hvilket jo ikke er et gyldigt bevis og aldrig kan blive det, da det er et redigeret billede og ikke noget, jeg har skrevet, siger Fie Laursen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

Realitydeltageren bekræfter, at hun har været i kontakt med ekskærestens advokat.

– Jeg har hørt fra Frederiks advokat, og jeg kan forstå, han ikke selv har råd til sin advokat og regner med, at jeg skal betale for den – og at han håber på en erstatning fra mig. Han udnyttede mig for penge i hele forholdet, da han ingen penge havde, og jeg måtte altid MobilePay’e ham til mad og småting, så det kommer ikke bag på mig, at han vil prøve at få penge ud af mig.

– Jeg har styr på mit, men det ser ikke ud til, at han har det med et falsk screenshot. Jeg gider ikke selv bruge tid på det eller involvere hverken fans eller presse i det. Jeg afventet blot, at politiet kontakter mig, da jeg jo har en masse beskeder og screenshots, de skal have fra min side.

STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Sandras bryllup

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup tager stort skridt med kæresten

“Han vil bare have mine penge”

Fie Laursen fortæller, at hun har kontaktet Frederik for at forsøge at løse det uden politiet og pressen.

– Jeg skrev ham en besked for et par dage siden, om vi skulle snakke om tingene og undskylde til hinanden for forskellige ting, men han vendte ikke tilbage. Han vil gerne presse penge ud af mor her, siger hun og slår fast, at hun er helt sikker på, at det kun handler om penge.

– Ja, 100 procent. Ellers havde han jo bare sat sig med mig og snakket om det – og så kunne jeg have lavet en video, hvor jeg sagde, at nogle af de screenshots, jeg fik, åbenbart var redigeret af fans, hvilket jeg ikke vidste. Jeg forstår ikke at lave et stort drama ud af det, når man kunne slukke ilden sammen, siger Fie Laursen.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

LÆS OGSÅ: Frederik beskyldt for utroskab: Nu svarer han igen

Hun mener også, at det handler om, at Frederik gerne vil være kendt, og at han bruger hendes status som kendis til at blive det.

– I sidste ende kommer dette drama ikke bag på mig, da Frederik altid snakkede om, at han drømte om at blive kendt og kunne leve af det. Jeg kan se, at han støtter sig op af en masse paradisoer, hvilket er sjovt, da han aldrig har lavet andet end gøre grin med dem og sagt, at de var nogle prol-tabere, og at de aldrig ville være gode nok til at omgås ham, siger hun og giver ekskæresten skylden for, at hun tog afstand fra de andre paradisoer, da de medvirkede i realityserien.

– Det var ham, der nåede ind til mig og ændrede min holdning til alle fra reality, fordi hans holdning til dem alle var så snobbet. Det var ham, der syntes, det var flovt at omgås dem – fra ‘Paradise’-festerne dengang. Jeg fulgte bare med ham og ville ikke ligne det, han så som en prol-taber, så derfor udtalte jeg dengang, det jeg gjorde med, at vi ikke ville til festerne. Personligt havde jeg ikke noget imod nogen eller festerne; reality er jo noget, jeg elsker.

Bloggeren har selv samlet dokumentation, der ifølge hende beviser, at Frederik var voldelig mod hende i deres forhold, og hun har taget kontakt til to advokater, der ifølge hende giver hende ret i, at hun ikke har beskyldt ekskæresten for pædofili.

LÆS OGSÅ: Fie og Frederik: Vi tager afstand fra ‘Paradise Hotel’ og paradisoerne

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører snyd i ‘Divaer i junglen’

Advokaten bekræfter

Realityportalen har været i kontakt med Bjarke Vejby, der bekræfter, at han repræsenterer Frederik Valeur i sagen.

– Ja, det kan jeg bekræfte, lyder det fra advokaten, der fortæller, at han vil indgive politianmeldelsen i dag eller i morgen.

– Som der står i det opslag, Frederik har lagt op, så mener han, at der er fremsat nogle påstande mod bedre vidende, og nu er det så op til politiet at vurdere, om der er grund til at rejse tiltale i sagen, fastslår Bjarke Vejby.

Realityportalen har været i kontakt med Frederik Valeur, der ikke ønsker at kommentere sagen yderligere eller svare på de nye beskyldninger fra Fie Laursen, fordi det nu er en sag for politiet.

LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor er Moppers urne med i Spanien

LÆS OGSÅ: Fie jubler over rygestop: Men hun ryger stadig

Herunder kan du se det opslag, som Frederik har delt på Instagram – og det billede, som ifølge Fie Laursen er manipuleret.

Min forhenværende kæreste, Fie Laursen, har i den seneste tid benyttet de sociale medier til at fremsætte en række påstande mod mig, blandt andet for vold, overgreb og sex med mindreårige. Det er pure opspind og det vil jeg simpelthen ikke finde mig i. Jeg har derfor engageret advokat, Bjarke Vejby, som har gennemgået Fie Laursens påstande og det foreliggende materiale fra nettet og andre kilder. Hans konklusion er, at der et grundlag for en politianmeldelse mod Fie Laursen for overtrædelse af straffelovens § 268 om bagvaskelse. Den lovbestemmelse bruges, når påstande af denne art fremsættes mod ”bedre vidende”. Advokaten har lagt vægt på, at Fie Laursen, som det ser ud, dels selv har sagt i en besked, at hun kun har fremsat de urigtige sigtelser mod mig for – som hun selv skriver – ”at promovere min nye webshop” og at hun dels truer med at fortsætte. Jeg lægger et billede op af denne besked, så I bedre kan forholde jer til Fie Laursens påstande og trusler. Jeg har valgt at følge min advokats råd. Derfor vil advokaten indgive en politianmeldelse mod Fie Laursen i næste uge. Herefter har jeg ikke flere kommentarer til sagen, da det er domstolene, som skal afgøre om Fie Laursen skal dømmes for bagvaskelse eller ej, – ikke mig.”

Et opslag delt af Frederik Valeur (@frederikvaleur_) den

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Sådan mødte jeg min kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Love Island
Årh: Så er der kærestefrieri i 'Love Island'
Familien fra Bryggen
ÅH NEJ: Geggo mister vigtigt minde om Mopper
Realityportalen
Forsidefruer
Janni Ree i chok: Min søster var ved at dø
Min fede træner - Vild med dans
'Vild med dans'-stjerne viser kæresten frem: Mødtes i Irma
Keeping up with The Kardashians
Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag
Love Island
Nikolaj forlod 'Love Island' med tandpine: Tog direkte i byen
julekalender
Her er alle årets julekalendere
De unge mødre
Stolt ung mor når stort mål: Jeg følte mig skide sej
Love Island
'Love Island'-skænderi: Har fået nok af Rasmus' dame-skifteri
Landmand søger kærlighed
'Landmand'-par er blevet gift: Sådan gik brylluppet
Paradise Hotel - Robinson Ekspeditionen
'Paradise'-babe får sugar-karriere
Love Island
Wow: Er endnu en af de oprindelige fyre røget ud af 'Love Island'?
Paradise Hotel
Paradiso afslører nyt Fakta-job
Keeping up with The Kardashians
Kim og Kanye trådte til: Reddede naboerne fra voldsom brand
Boligkøb i blinde
'Boligkøb i blinde'-vært om programmet. Jeg ville aldrig melde mig
Luksusfælden
Peter fik stort chok efter 'Luksusfælden': Tæt på at trække stikket
Landmand søger kærlighed
'Landmand'-Troels og Nadine: Sådan går det i dag
Divaer i Junglen - Paradise Hotel
Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
Love Island
Rasende 'Love Island'-deltager har fået nok: Er du gal en snotskovl!
Boligkøb i blinde
SAY WHAT! 'Boligkøb i blinde'-par overrasker eksperter med anderledes krav
Familien fra Bryggen - Love Island
Geggo indtager 'Love Island'
Fristet - Kendte
HOT NEWS: Reality-hunk bliver vært på Go' morgen Danmark
Luksusfælden
WOW! 'Luksusfælden'-par har otte børn og to huse
Mig og min mor
SE BILLEDET: Realitybabe får tatoveret kæmpe billede af sin mor
gift ved første blik
'Gift ved første blik'-pars morgenbreve afslører nye detaljer om forholdet
Robinson Ekspeditionen
Türker ude af 'Robinson': Jeg så mig ikke som en værdig vinder
Robinson Ekspeditionen
Efter exit kort før finalen: Jeg er stolt og tilfreds
De unge mødre
Husker du Sabrina fra 'De unge mødre'? Så stor er sønnen blevet i dag
Paradise Hotel
'Paradise'-Nadja har fået større ..
Robinson Ekspeditionen
Drama i 'Robinson': Hvad fanden tror I, det er?
Love Island
Gammel kending vender tilbage til 'Love Island'
De unge mødre
Princess Natascha løfter sløret: Her er min søns navn
Paradise Hotel
HOT NEWS: Tina Maria vender tilbage til skærmen
Paradise Hotel
HOT NEWS: 'Pardise'-hunk er blevet forlovet
Keeping up with The Kardashians
SAY WHAT! Har Kourtney scoret Khloés ekskæreste?
De unge mødre
Ung mor i voldsomt trafikuheld: Jeg kunne ikke mærke mine ben
Kendte - Landmand søger kærlighed
Lene Beier smider gummistøvlerne: Fra landmand til slikmutter
Drengene på kanten
'Drengene på kanten'-Sine flytter med datteren
gift ved første blik
'Gift ved første blik'-Michael var jomfru: Derfor stod jeg frem på tv
HBO Nordic - Streaming
Brudepiger og en forsvunden ven: Dét skal du se på HBO Nordic
Big Brother
Dansk realitystjerne afbryder forlovelsen