Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

Efter ‘Divaer i junglen’-exit: Denne deltager burde været røget i stedet for

Det kom ikke bag på Julie, at hun måtte forlade 'Divaer i junglen' som den første, men hun synes ikke, at hun fortjente at ryge ud.

Det fjerde afsnit af ‘Divaer i junglen’ blev endestationen for Julie Lieberkind, der blev den første deltager til at forlade årets udgave af TV3-programmet. Det skuffer Julie, der gerne havde set hendes deltagelse i programmet vare længere.

– Jeg synes da, at det er superærgerligt at ryge ud som den første – især på den begrundelse, at jeg var den, der var ankommet sidst. Det er superfrustrerende, men desværre var der ikke så meget at gøre ved det, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘Big Brother’-Nirvana lever sig ind i rollen som diva

LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden

Det kom dog ikke som en overraskelse for Julie, at det var hendes navn, der blev sagt flest gange under afstemningen.

– Nej, det gjorde det slet ikke. Jeg var godt klar over det. Jeg synes derimod, at det skulle have været Nathalie, som var røget, da det var hende, som fuckede op i dysten. Hun kunne ikke rigtig finde hoved og hale i rebene, og det tog for meget tid, siger hun og fortsætter:

– Chanel og Nathalie var gode veninder og var meget sammen, så jeg vidste godt, at de ville støtte hinanden. Det var ret åbenlyst, at det var mig, der skulle ud.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …

Gør det ikke igen

Selv om tiden i junglen blev noget kortere, end Julie havde håbet på, så ser hun tilbage på det som en god oplevelse. Alligevel er det noget, hun kun kommer til at prøve én gang.

– Det var en virkelig fed og grænseoverskridende oplevelse, jeg ikke ville have været foruden! Men ikke noget jeg kunne finde på igen. Det har været meget grænseoverskridende for mig, så én gang var nok, siger hun.

Julie afviser dog ikke, at seerne igen får hende at se på skærmen i fremtiden.

– Nu har jeg jo en kæreste, så det er begrænset, hvad jeg kan medvirke i. Men jeg er helt klart frisk på mere, hvis der skulle komme noget, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: TV3 bekræfter: Her vises Geggo og Cengiz’ bryllup på tv

Herunder kan du se, hvordan det gik til, da Julie blev sendt ud af ‘Divaer i junglen’:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tabita taler ud om eksmanden: Jeg skulle være utro eller dø

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.