Nyeste artikler
Se alle
Fice Chair Challenge, X Factor. Foto: Lasse Lagoni for TV2

Efter dramatisk ‘5 Chair Challenge’: Jeg kunne ikke forstå det

For nogle af deltagerne var det ekstra svært at forstå Oh Lands valg ved aftenens 'Five Chair Challenge'.

Oven på fredagens ‘X Factor’ med dramatiske udskiftninger i katapultsæderne ved ‘Five Chair Challenge’, blev det rosinen i pølseendens tur til at imponere dommerpanelet.

24-årige Ilona Artene fra Vester Hornum i Nordjylland formåede at forvandle blodbad-stemningen blandt +23-deltagerne til et ‘X Factor’-studie i fyr og flamme. Hendes optræden med nummeret ‘Side To Side’ af Ariana Grande fik den henslængte dommertrio i positive tanker oven på alle rystelserne.

LÆS OGSÅ: UH! ‘X Factor’-stjerne klar til Melodi Grand Prix

– Jeg var faktisk meget berørt, da det endelig blev min tur. Det var en glad sang, jeg skulle fremføre på en så dramatisk aften, så jeg var også nervøs, selvom man måske ikke kunne se det, forklarer Ilona, der til daglig arbejder som tjener på Dalle Valle i Aarhus. Hun havde fulgt begivenhedernes gang fra et baglokale.

– At Michael røg ud, forstod jeg ikke. I mine øjne var han en god showmand. I det hele taget har vi i +23-gruppen haft et rigtigt godt og kærligt forhold til hinanden. Vidunderlige mennesker alle sammen. Derfor havde jeg også følelser i spil over det, der skete, fortæller hun, der som 13-årig kom til Danmark fra Rumænien.

LÆS OGSÅ: Afsløring ‘Ex on the Beach’-babes med i ‘X Factor’

Gider ikke forhold

– I starten kom jeg til at føle mig ensom, og det gjorde mig ked af det. Det skyldtes først og fremmest, at jeg talte dårligt dansk i forhold til klassekammeraterne. Børn ignorerer én, når de ikke forstår hinanden. Jeg er en udadvendt person, der har brug for andre. Efterhånden som mit dansk blev bedre, kom jeg også ud af problemerne. I dag er jeg meget glad for at bo i Danmark, der har givet mig bedre muligheder i livet, siger Ilona, der er single.

– Efter et forlist forhold har jeg valgt at tage en pause. Det passer mig fint, så kan jeg nemlig bruge tid på ‘X Factor’, hvor jeg vil kæmpe for at overbevise folk om, at jeg har et talent, der er værd at bygge videre på, siger Ilona, der har været forelsket i de musikalske stjerner, siden hun var helt lille og efterlignet dem, så godt som muligt.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe og ‘Bagedyst’-vinder i nyt tv-program

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Rasmus med i ‘For lækker til love’: Sådan går det med musikken

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.