Nyeste artikler
Se alle
Alt virkede rosenrødt mellem Kristian og Elisabeth under ‘Ex on the Beach’ sæson tre, hvor de to mødte hinanden. Det søde (og ikke mindst anstændige par) så hinanden igen efter programmet, da Kristian som en overraskelse tog hele vejen til Caribien for at overraske Elisabeth. Det viste sig nemlig, at Elisabeth ikke følte, at kærligheden blomstrede mellem dem på samme måde som inde i villaen, så en slukøret Kristian måtte vende tilbage til Chicago med beskeden om, at Elisabeth ikke længere kunne gengælde hans følelser for hende. I dag er parret fortsat venner, selv om vi var mange, der fællede en lille tåre over, det ikke blev til mere end det (Foto: Privat).

Efter ‘Ex on the Beach’: Kristian jagter stadig Elisabeth

Der er dømt romantisk gestus på den helt store skala, når Kristian forsøger at score Elisabeth.

Da ‘Ex on the Beach’ sluttede var Kristian og Elisabeth i gang med en spirende forelskelse. Da de andre tog hjem efter programmet, blev de to da også og hyggede sig på hotellet, fordi de skulle med et andet fly. Men Kristian havde dårligt sat sine fødder på dansk jord igen, før han havde booket en flybillet til Caribien for at besøge Elisabeth.

LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Ex on the Beach’-parrene

Det fortalte han til Casper i programmet ‘Efter Ex’, som kan ses på DPlay. Her kom det frem, at Kristian havde i sinde at overraske Elisabeth med hele tre ugers besøg, og han havde allieret sig med Elisabeths mor for at være sikker på, at datteren var hjemme og klar til besøg. Casper var chokeret over den vilde overraskelse, men i virkeligheden var det ikke helt så uplanlagt, som det fremstår i programmet, afslører Kristian.

LÆS OGSÅ: Tessie efter sex med Daniel: Det var skuffende

– Da vi var inde i villaen, jokede jeg lidt med, at en dag ville jeg bare dukke op nede i Caribien, og hun sagde, at jeg skulle bare gør det. Så da vi kom hjem fra Grækenland, kunne jeg mærke, at jeg savnede hende, og at jeg skulle bare ned og besøge hende for at se, hvor ting kunne føre hen mellem os. Så jeg ringede til hende og spurgte, om det var okay, jeg kom på besøg, imens jeg kiggede på billetter, og jeg spurgte hende, om det var okay, at jeg kom om omkring to ugers tid. Hun sagde, at hendes mor ville stadig være der i nogle dage, men det var fint, jeg kom der, fortæller Kristian og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie afslører: Derfor røg vi ud af ‘Ex on the Beach’

– Så jeg tænkte, at det kunne være cool at overraske hende på en måde lidt, ligesom jeg sagde, jeg ville, da vi var inde i villaen, så hun fik mig i kontakt med hendes mor, så hun kunne hjælpe med at overraske hende. Så hun vidste, at jeg kom, hun vidste bare ikke den præcis dato. Vi havde nærmest planlagt det hele sammen, og vi havde besluttede os for, at jeg skulle komme i tre uger, fordi det var så dyrt at tage derned, og hvis jeg var dernede i 3 uger, så ville vi sådan set vide efter det, om vi ville være sammen eller ej. Så det var ikke som om, jeg tog bare derned i 3 uger, uden hun vidste det og bare kontaktede hendes mor, jeg synes, det bliver vist på en lidt mærkelig måde i ‘Efter Ex’.

LÆS OGSÅ: Jamie raser: ‘Ex on the Beach’ er et skodprogram

Han var dog ikke i tvivl om, at der skulle handles hurtigt, for Kristian ville ikke risikere, at flammen døde. Noget tyder da også på, at han tog den rigtige beslutning, selvom ingen af dem vil afsløre, om de er blevet kærester efter programmet, så sagde de begge efter sæsonafslutningen, at det har udviklet sig, og følelserne ikke er blevet mindre.

Så det bliver spændende at se i ‘Efter Ex’, hvad der sker, når Kristian kommer til Caribien. Se klippet herunder, hvor Kristian fortæller Casper om sin plan.

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.