Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

Efter exit kort før finalen: Jeg er stolt og tilfreds

Melis måtte se sig slået ud kort før finalen, og selv om det var hårdt for hende, så er hun godt tilfreds med sin egen indsats i ekspeditionen.

Sæsonens 12. afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ blev sidste gang, at seerne fik lov til at opleve Melis på den øde ø. En tabt dødskamp betød nemlig, at det blev hendes tur til at forlade øen.

– Det kan jo næsten ikke blive mere ærgerligt end at ryge ud så tæt på finalen. Jeg havde set det komme, at jeg skulle i dødskamp. Drengealliancen havde tidligere forsøgt at få mig derover, men der var Yasser på holdet, og vi kunne slet ikke sammen, siger hun og fortsætter:

– Men da de så kom i dagens afsnit, og Jamil ville have at jeg skulle garantere dem, at de fik min stemme, og jeg ikke gjorde det, så vidste jeg godt, at den pegede på mig, siger hun.

Der var ros fra både de to vindere og Jakob Kjeldbjerg, da Melisa måtte se sig slået på målstregen og forlade ekspeditionen. Og selv om hun var glad for de rosende ord, så var det svært at håndtere, da hun stod i situationen.

– Det var en virkelig ambivalent følelse, for man står der og er lige røget ud af ekspeditionen, selv om man var så tæt på at slå dem. Jeg var helt overvældet af følelser, så det var lidt specielt at få ros fra dem, mens man selv var ked af det, siger hun.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan komme med ‘Spøgelsesjægerne’ på overlevelsestur.

LÆS OGSÅ: Gravid Anne Gadegaard: Jeg har grædt, grædt og grædt

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

Stolt og tilfreds

Alle de følelser måtte hun genleve igen mandag aften, og generelt har det været følelsesladet for Melis at se programmerne på skærmen.

– Alt det, man følte, mens man var der, det føler man bare igen, når man ser det. Så sidder man derhjemme i sofaen og græder, og det er da lidt latterligt, så kan jeg ikke lade være med at grine af mig selv, griner Melis, der ser tilbage på sin tid i TV3-programmet med tilfredshed.

– Jeg er meget tilfreds med og stolt af min indsats, og jeg tilfreds med den måde, jeg er blevet fremstillet på. Jeg har jo set, at nogle af de andre har været utilfredse, så jeg frygtede da lidt, om jeg ville have det på samme måde. Jeg har da også gjort ting, som jeg ikke var stolt af – blandt andet da jeg sendte Karina i dødskamp. Men jeg kan genkende mig selv, og det er jeg glad for.

LÆS OGSÅ: Sendt ud efter smertehelvede: Sådan går det ‘Robinson’-Teis i dag

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører romantisk forhold til ‘Love Island’-kvinde

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.