Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

Efter hårde brud: Khloé Kardashian drømmer stadig om bryllup

På trods af et kaotisk kærlighedsliv håber Khloé Kardashian at få ring på fingeren endnu en gang.

Khloé Kardashians tidligere forhold har mildest talt været turbulente. I 2009 blev realitystjernen gift med den tidligere NBA-spiller Lamar Odom, efter de kun havde datet i tre uger. Fire år senere gik de fra hinanden, og skilsmissepapirerne blev underskrevet i 2016, da Khloé havde fået nok af mandens stofmisbrug og utroskab.

Senere samme år fandt hun sammen med en ny basketballspiller, nemlig Tristan Thompson. Han er faren til datteren True Thompson, der blev født i 2018. Det forhold er nu også endegyldigt slut, efter det tidligere i år kom frem, at Tristan havde været hende utro med familienvennen Jordyn Woods.

LÆS OGSÅ: Derfor vil Khloé ikke giftes med Tristan

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

Men på trods af masser af modvind i Khloés kærlighedsliv, så er hun fortsat håbefuld. I podcasten Divorce Sucks! spørger værten Laura Wasser hende, om hun en dag skal giftes igen.

– Ja! svarer Khloé prompte.

– Lige meget hvor forfærdeligt og trist, det hele er, mens du er i det (en skilsmisse, red.), så har jeg lært fra mit første ægteskab, at det hele bliver OK, siger hun i podcasten.

LÆS OGSÅ: Efter utroskabsdrama: Khloé og Tristan genforenet

Gode råd til kærligheden

For Khloé handler det om at anskue livet positivt og få det bedste ud af det, fortæller hun. Den indstilling er kommet til udtryk flere gange på sociale medier, særligt efter det nylige brud med Tristan, som hun stadig bearbejder.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian ser fremad: Glæde er det vigtigste i livet

I den seneste tid har hun for eksempel rost basketballspillerens evner som far på Twitter, og i forbindelse med datterens ét-års fødselsdag, som blev fejret i sidste måned i Khloés have, så delte ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen for første gang siden bruddet en video med Tristan på sin Instagram-story, hvor de sammen fejrede deres lille datter.

GALLERI: Kardashian-familien FØR de blev superstjerner

Det er naturligt, at det går op og ned i livet, siger Khloé i podcasten og deler ud af sine kærlighedsråd.

– Jeg tror virkelig på, at man bliver nødt til at give plads til sine følelser og ikke være bange for dem. Bruddet med Lamar var virkelig hårdt for mig, for det var første gang, jeg var rigtig knust. Jeg gav mig selv fuldt ud i det ægteskab, og jeg var i stand til at overleve det, og jeg vidste, det hele ville blive okay igen. Jeg prøver altid at anskue livet positivt. Jeg ville langt hellere have oplevet de her store øjeblikke frem for at undvære dem.

– Livet handler om kærlighed og brud. Så finder du en igen, når du er helet. Men aldrig find en, fordi du vil distrahere dig selv eller keder dig – det bliver aldrig den rette for dig.

LÆS OGSÅ: Derfor presser Kardashian-familien ikke Khloé væk fra Tristan

Hendes livs kærlighed

Khloé nævner eksmanden Lamar Odom op til flere gange i podcasten. Mediet TMZ spekulerer i, om ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen i virkeligheden er mest mærket af skilsmissen med Lamar frem for det kaotiske brud med Tristan i februar. Uanset hvad er hun ikke klar til at date en ny fyr endnu, fastslår hun og understreger, at hun ikke er til at finde på nogen datingapps i øjeblikket.

Hendes fokus er nemlig et helt andet sted.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian: Dét har overrasket mig mest som mor

– Jeg er så forelsket i True, jeg elsker at være sammen med hende og nyder hvert et minut. Jeg ved, det lyder som det typiske svar, men jeg arbejder på mig selv – mit sind, min krop og sjæl, og det lyder som endnu en kliché, men jeg er glad.

– Jeg skal filtrere det fra, som er nødvendigt at filtrere fra, og mit fokus er lige nu på True. Jeg føler ikke et behov for at være i et forhold eller endda tage på date, det har jeg ikke lyst til.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster dropper ‘Keeping Up With the Kardashians’

Lyt til podcasten i nedenstående video fra optagelserne. 

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne svinet til: Jeg har grædt endeløst i dagevis

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.