Nyeste artikler
Se alle
Foto: Jerritt Clark / Getty Images

Efter kryptiske beskeder: Khloé Kardashian har droppet Tristan Thompson

Nu er det slut med realitystjernen og hendes utro kæreste.

Khloe Kardashian og Tristan Thompsons tid som par er endegyldigt slut. I hvert fald hvis man skal tro PEOPLE, der i det nyeste nummer kan fortælle, at de to er gået fra hinanden.

‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen har ellers i lang tid forsøgt at bevare forholdet til den professionelle basketballspiller, som hun tidligere i år fik datteren True med. Kort inden fødslen kunne flere internationale medier dog smide en stor bombe og afsløre, at Tristan Thompson i lang tid havde været den gravide realitystjerne utro.

Siden er det gået op og ned mellem dem, og Khloé har flere gange gjort det klart, at det vigtigste for hende er, at datteren har det godt. For datterens skyld har hun forsøgt at holde fast i forholdet og tilgive utroskaben, men det har hun nu droppet, og i stedet fokuserer hun udelukkende på at være den bedst mulige mor. Det siger en kilde til PEOPLE.

– Det er fantastisk at se, hvor fantastisk en mor hun er, og hvor meget hun nyder det. True er selvfølgelig den, der gør hende mest glad, siger kilden og fortæller, at Khloé Kardashian har det godt og virker til at være helt ovre ekskæresten.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søster plaget af vild stalker

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian I chok: Så mange børn vil Kanye have

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Det skal Kardashian-kæresterne skrive under på

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kardashian-søster

Kryptiske beskeder

Nyheden fra PEOPLE kommer efter, at flere af Khloé Kardashians fans har spekuleret i et brud. Realitystjernen har nemlig delt en række kryptiske beskeder på sin Instagram-profil i den seneste tid. Her har hun blandt andet nævnt en masse om at frigøre sig selv fra negative mennesker, og at forhold burde hjælpe en i stedet for at skade en.

– Livet er for kort til at tilbringe tid med folk, der suger glæden ud af dig. Når du frigør dig selv fra negative folk, så frigør du dig selv til at blive dig – og at være DIG er den eneste måde, hvor du virkelig lever, skrev hun blandt andet også.

Tristan Thompson er rejst tilbage til Cleveland, hvor NBA-sæsonen er i fuld gang, men Khloé Kardashian rejste ikke med ham, hvilket ellers var planen. Nu tyder det så på, at det slet ikke kommer til at ske.

LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.