Nyeste artikler
Se alle
Foto: Michael Stub

Efter seks år med ‘Badehotellet’: Enas triste farvel

Der bliver intet gensyn med en række af de populære skuespiller i syvende sæson.

Lige så vel som ‘Badehotellet’ i år har fået nye gæster, så skal der også tages afsked med nogle af de gamle. Et velkendt ansigt, der takker af efter hele seks sæsoner, er Ena Spottag. 

– Jeg har det ok med det, selvom det selvfølgelig føles mærkeligt. Jeg acceptererede det faktisk ret hurtigt, men tænker stadig på dem alle, fortæller den 34-årige skuespiller til HER&NU.

SMUGKIG: Det første klip fra ny sæson ‘Badehotellet’

Lige siden den spæde start i 2013 har Ena huseret i køkkenet som kokkepigen Martha.

– Det er det, jeg har lavet fast i længst tid. Men jeg har vænnet mig lidt til ikke at skulle være med, fordi jeg heller ikke var ret meget med i sidste sæson, lyder det fra Ena.

Selvom hun ikke lægger skjul på, at hun savner ‘Badehotellet’ og alle sine tidligere kollegaer, så er hun glad for at have fået mere luft i kalenderen.

– Jeg har haft for meget om ørerne, og derfor har det været enormt dejligt bare at kunne fokusere på mit job på Aalborg Teater.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup afslører: Den her rolle skulle jeg have haft i ‘Badehotellet’

De er også rejst fra ‘Badehotellet’ i sæson 7

Thomas Levin, 41, spillede jøden Robert, der var på flugt fra tyskerne. Robert indledte et forhold med karakteren Vera, og de flygtede til Sverige.

Grosserer Madsens yngste datter, Vera, der blev spillet af Julie Brochorst Andersen, 26, vender heller ikke tilbage i syvende sæson.

Det er også farvel til trompetisten Jesper, der fik barn med stuepigen Ane. Karakteren blev spillet af den 33-årige skuespiller Jens Sætter-Lassen.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne chokerer: Nøgenmodel

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.