Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)

Efter stor tvivl: Ung mor skifter datterens navn

'De unge mødre'-deltageren er ikke længere i tvivl om datterens navn. Hun har nemlig skiftet det.

En hård graviditet fik sin afslutning for Kamilla Skov, da hun den 27. juni fødte en sund og rask datter på 2690 gram og 49 centimeter. Hun fortalte sine følgere på de sociale medier, at datteren havde fået navnet Melina, men få uger senere var Kamilla kommet i tvivl.

– Det er kun mig, der er i tvivl. Jeg har bare ikke kunnet kalde hende Melia endnu. Jeg siger altid baby eller lillesøster, så jeg ved snart ikke, hvad vi skal gøre, sagde den fortvivlede ‘De unge mødre’-deltager til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kamilla Skov: Her er lægernes dom over min nyfødte datter

Tvivlen fortsatte i et stykke tid, men i de seneste uger har den været væk. Her traf parret nemlig beslutningen om at skifte datterens navn fra Melia til Philina. Det fortæller Kamilla til Realityportalen.

– Jeg har jo været i tvivl om navnet Melia, siden hun kom til verden. Men navnet Philina fandt jeg på nettet, sidste år, hvor jeg syntes, det var pænt. Så det stod på min liste over babynavne, siger hun og fortsætter:

– Og så har jeg fulgt en på Instagram, hvor hendes datter hedder Philina. Det blev bare mere og mere smukt, for hver gang jeg hørte det – og foreslog så Stephen navnet, da baby var 2/3 uger gammel. Og den skulle han lige tænke over, men sagde ja til det i sidste ende. Så de sidste mange uger har hun heddet Philina herhjemme, fortæller Kamilla, der nu er klar til at bekræfte navnet offentligt.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Kamilla taler ud om stor sorg: Helt knust indeni

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det første glimt, som seerne fik af Kamilla.

LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid med barn nummer to: Jeg troede, jeg havde spiral, men …

Ingen tvivl længere

Den unge mor og resten af familien glæder sig over, at navnet nu er på plads.

– Det er rigtig rart. Vi slet ikke i tvivl mere. Sophia elsker også det nye navn og kan udtale det uden problemer, fortæller Kamilla Skov, som endnu ikke ved, hvornår datteren skal døbes.

– Det ved vi ikke endnu. Lige nu har vi ikke overskud eller økonomi til det. Så måske vi slår det sammen med hendes ét-årsfødselsdag. Vi ved det simpelhen ikke. Sådan en dåb koster alligevel en del penge.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Op og ned

Philina har haft en hård start på livet, hvor hun flere gange har været indlagt med forskellige problemer, som lægerne ikke helt kunne finde årsagen til. Siden har hun fået det bedre, men i weekenden var hun igen en tur på hospitalet.

– Det er lidt op og ned med hende. Vi har lige været indlagt i weekenden, da hun havde næsten 40 i feber. Men hun er feberfri nu og smiler. Dog har hun stadig små skrigeture, men jeg tænker, det er meget normalt for en baby i den størrelse.

Datteren blev udskrevet igen søndag efter én dags indlæggelse.

– Jeg opdagede hendes feber lørdag middag og ringede til vagtlægen, da de jo ikke må have så høj feber, når de er så små. Og de sagde, at de ville indlægge hende, indtil hendes infektionstal var nede på nul igen. Og det var det så heldigvis allerede søndag middag, så det har nok bare været en virus. Det jo heller ikke lang tid siden, at Sophia og jeg lå syge med feber og ondt i maven, siger Kamilla.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.