Nyeste artikler
Se alle
Stephanie fra 'Årgang 0' (Foto: Janus Nielsen)

Efter store smerter: Dét fejlede ‘Årgang 0’-stjerne

'Årgang 0'-deltageren er nu i bedring, og hun ved nu, hvad der var årsagen til de store smerter.

Tirsdag i sidste uge fortalte Christina Siguenza, at hendes datter Stephanie fra ‘Årgang 0’ var blevet indlagt efter kraftige smerter, og man mistænkte, at det skyldtes blindtarmsbetændelse.

Fredag var der dog gode nyheder. Både Christina og Stephanie selv kunne fortælle, at hun igen var blevet udskrevet, men de afventede svar på blodprøver.

LÆS OGSÅ: ‘HOT NEWS: Årgang 0’-stjerne flytter sammen med kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor ‘De unge mødre’-deltageren Luna valgte at blive opereret.

LÆS OGSÅ: Ikke helt slut med ‘Årgang 0’: Her vender stjernerne tilbage

Nu står det klart, at det ikke var en blindtarmsbetændelse, der var årsagen til de store smerter. Det skriver Stephanie i sin story på Instagram, hvor hun svarer på spørgsmål fra følgerne.

– Nej, heldigvis. Jeg havde derimod en cyste på min æggestok, som var sprunget, skriver hun på Instagram, hvor hun også svarer en følger, der spørger hende, om hun er frisk igen.

– Det er jeg. Jeg har det helt klart bedre. Jeg kan selvfølgelig stadig være øm, efter de var inde at kigge mig i maven, men ellers er alt fint, fortæller ‘Årgang 0’-deltageren.

Stephanie fortæller desuden på sin Instagram-story, at hun er klar til at lave mere tv, hvis den rette mulighed byder sig.

LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.