Nyeste artikler
Se alle
Parceremoni på Paradise Hotel 2020. Foto: Janus Nielsen for Viaplay/Viafree

Efter VILD parceremoni på ‘Paradise’: Det var ikke nødvendigt

Paradisoerne måtte sige farvel til Freja, da Oliver fravalgte hende fremfor Silke. Reaktionerne til parceremonien var noget blandede.

Der gik ikke mere end to dage, før Oliver Erngart, den nyligst indtjekkede gæst på ‘Paradise Hotel’, fik en afgørende magt for gæsternes fremtid. Efter Tobias og Julie fredede Heidi, og hun låste sig med Casper, skulle både Silke og Caspers ellers trofaste partner, Freja, kæmpe om Olivers loyalitet. De talte begge deres sag, men Oliver var ikke i tvivl om, hvem han ville vælge:

– Türker var min homie fra det sekund, jeg så ham, griner Oliver og forklarer:

LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par

– Stemningen mellem grupperne var ret presset, men det var jo kun til min fordel. Jeg var ikke i tvivl om, hvem jeg ville vælge, da jeg stod med Freja og Silke bag mig. Jeg vidste, at Freja ville gå tilbage til Casper næste gang, og så ville jeg jo ryge. Jeg spillede sammen med Türker, og Silke manglede en partner, så det var oplagt.

LÆS OGSÅ: Kæmpe twist på ‘Paradise’: Det så du ikke på tv

Türkers hån af Freja

Da det stod klart, at Freja måtte forlade hotellet, blev særligt én af de tilbageblivende gæster glad: Türker. Han grinede og fnyste under Frejas forsvarstale, og da Oliver udtalte de magiske ord; jeg vælger Silke, var der ingen tvivl om, at Türker var begejstret.

– Freja havde prøvet at overbevise alle andre i kejserriget til at gå imod mig, fortæller Türker Realityportalen, da vi konfronterer ham med episoden.

– Jeg tænkte bare ‘det dér, det skal man ikke gøre mod tyrkeren’, for så er der dømt krig. Og det var der bare. Derfor håner jeg også Casper, fordi han bare ikke kan klare, at jeg går imod ham. Men jeg fryder mig bare så meget over det i det øjeblik!

LÆS OGSÅ: Drama på ‘Paradise’: Det kys skulle aldrig være sket

Og selvom Oliver netop havde valgt Freja fra, syntes han alligevel heller ikke, at Türkers hån var nødvendig:

– Jeg syntes ikke om, at Türker gjorde “grin” med Freja under parceremonien. Sagde også til ham efterfølgende, at det altså ikke var nødvendigt, fortæller Oliver.

LÆS OGSÅ: Kæmpe fail på ‘Paradise’: Derfor lykkedes missionen ikke

Også Casper og Daniel, der nu er i alvorligt mindretal, var utilfredse med situationen:

– Vi røg for hyænerne en efter en, så vi måtte gøre noget drastisk efter Frejas exit, fortæller Daniel Realityportalen, mens Casper supplerer:

– Türker og jeg vil begge spille – og nu spiller vi imod hinanden. Game on!

Se Frejas exit nedenfor og hør hende tale om det med Signe Kragh i ‘Juicy News’:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama mellem paradisoer: Mobning og storhedsvanvid

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.