Nyeste artikler
Se alle
'Forsidefruer' (Foto: TV3)

Eks ‘Forsidefruer’-babe: Aldrig mere den slags tv!

Den tidligere 'Forsidefrue' Sarah Louise Christiansen melder endnu en gang ud, hvordan hun egentlig har det med 'Forsidefruerne' og programmets deltagere.

Sarah Louise Christiansen, der deltog i de første fire sæsoner af TV3-programmet ‘Forsidefruer’, har ikke tænkt sig at deltage i hverken det eller lignende programmer igen.

På sin blog har Sarah Louise tidligere kritiseret ‘Forsidefruer’ for at være blevet ‘rent mylderbø’, og nu har hun taget det op igen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise i nattechok: Der stod en mand i stuen

Et giftigt setup

I en story på Instagram, hvor hun besvarer sine følgeres spørgsmål, falder der i hvert fald ikke just pæne ord om hverken ‘Forsidefruer’ eller Sarah Louises tidligere programkompagnoner:

– Jeg har det MEGET godt med ikke at være med i ‘Forsidefruer’ længere, indleder Sarah Louise.

– Jeg skal ikke lave tv, hvor jeg skal sidde og lade som om, at jeg er veninder med folk, som jeg ikke er veninder med, og som bag kameraerne gør ting, som jeg slet ikke kan stå inde for.

LÆS OGSÅ: Tina Lund om ‘Forsidefruer’-konflikt: Det er iscenesat

Sarah Louise hentyder nok til de kontroverser, hun havde med nogle af de andre deltagere i programmet, hvor hun blev beskyldt for at have mobbet dem ud. Det nægtede Sarah Louise selv og skrev i et blogindlæg i marts, at dramaet ville fortsætte med eller uden hende på grund af det giftige setup.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘Gift ved første blik’-baby er kommet til verden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.