Nyeste artikler
Se alle
Mathias Hjort og Nicolaj Kruse fra 'Paradise Hotel' 2018. (Foto: Janus Nielsen)

Eksparadisoer udfordrer nye paradisoer: Det her er ødelæggelse!

Netop som Jonass og Teitur fra 'Paradise Hotel' har startet deres YouTube-kanal, bliver de udfordret af de tidligere paradisoer Mathias Hjort og Nicolaj Kruse.

’Paradise’-hunksene Jonass og Teiturs YouTube-kanal så dagens lys for få dage siden, men det nyopstartede projekt er allerede blevet udfordret på det kraftigste.

De tidligere paradisoer, Mathias Hjort og Nicolaj Kruse, som gæstede det eksklusive hotel i Mexico i 2018, har nemlig fundet på en krævende challenge til de to gutter, Teitur og Jonass, der nu er flyttet sammen efter deres ophold på ‘Paradise Hotel 2019’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunks får hjælp af Fie Laursen til nyt projekt

– Drenge, det her er ødelæggelse! Jeg glæder mig til at se, om I kan følge med, for vi er de største. Hvis I slår os, så er I de største, siger en drillesyg Mathias på sin Instagramstory.

– Ved I hvad, drenge. Fordi vi har set, at I har lavet en YouTube-kanal, så har vi tænkt os at lave en lille challenge til jer, fortsætter han og henviser til sin partner in crimes profil.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Nicolaj Kruses Instagramstory kan man se Mathias komme gående med to store og ret så fyldte poser fra McDonald’s, og man kan høre Mathias sige ’en af hver slags burger’ til kameraet, mens han slæber løs.

LÆS OGSÅ: Teitur: Det var en lettelse at skændes med Jonass og Thomas

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Julie fra ‘De Unge Mødre’ forenes med ekskæresten Sonny, der også er far til hendes datter, over hjemmelavet burgere.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass slår fast: Derfor er jeg ikke en fuckboy

På næste story kan man se, at drengene har gang i en flerkamerasproduktion med videokamera på stativ og GoPro, mens talrige burgere er blevet spredt ud på spisebordet. Trykker man videre i storyen ser man et billede af Nicolajs mave i meget oppustet tilstand med teksten ’Det kan ikke være sundt at spise sådan her!’.

– Vi har været ovre ved drengene nogle gange og hygge, og de kan godt lide konkurrence. Nu har de lavet en YouTube-kanal, og jeg tænkte det kunne være sjovt for folk at følge med i det hele, siger Mathias om udfordringen uden at ville uddybe, hvad den helt konkret går ud på.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara og Jonass løfter sløret: Dét skete der under lagnerne

I weekenden bliver den berygtede challenge offentliggjort på Mathias’ YouTube-kanal, og selvom Teitur og Jonass endnu ikke ved, hvad de går ind til, så er de bestemt ikke blege for at tage udfordringen op.

– Det er jo pisse fedt, at de andre YouTube’ere allerede viser interesse for os. Men vi kommer til at slagte dem, lyder det fra en meget selvsikker Teitur.

– Jeg håber, I er klar til at tage vores udfordring op, drenge. Videoen er ude på lørdag klokken 10, og jeg er spændt på, om I kan klare det, så I kan lave noget til jeres YouTube-kanal. Jeg glæder mig i hvert fald til at se det, og i dag har jeg det rigtig stramt, rigtig stramt, siger en forventningsfuld Mathias.

ÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.