Nyeste artikler
Se alle
Diamant familien til TV-Prisen 2020 (Foto Anthon Unger)

Elvira får opbakning fra familien: Hun er modig

Elvira blotter sit privatliv i en ny program-serie på Dplay, og det bakkes hun op omkring af sin søster og mor.

Elvira Pitzner er aktuel med sit helt eget program ‘Bare Elvira’ på Dplay. Tidligere har hun taget seerne ind i sit liv sammen med sin familie i programmet ‘Diamantfamilien’, men nu portrætterer hun sit eget liv. Programmet havde premiere i går søndag den 17. maj, og selvom Elvira er gået sine egne veje og nu laver tv alene, så bakker resten af familien hende 110% op.

– Jeg er mega stolt over at have sådan en sej lille søster som Elvira! Hun har taget et kæmpe spring og udvist stort mod ved at lave hendes helt egen programserie, hvor man følger hende på hel nær hånd, skriver storesøster Thalia Pitzner på Instagram.

LÆS OGSÅ: Elviras første store investering: Det er vildt

Ifølge Thalia, så er Elvira ikke sat på denne jord for at kede sig.

– Når hun elsker, elsker hun 100%. Når hun står op for nogen, gør hun det 100%. Det vil man sikkert kunne danne sig et indtryk af gennem serien, som følger Elvira på helt nært hold, skriver Thalia fortsat.

LÆS OGSÅ: Pige eller dreng? Amalie sætter ord på kønnet

Også Elviras mor Katerina Pitzner har gjort reklame for sin datters nye tv-serie, som hun er stolt af.

– Elviras liv er ikke perfekt. Det er ægte. Det er sjovt, til tider rodet, super ambitiøst, målrettet og underholdende. Og én ting er sikkert: Hun er modig, for når vi går ud og deler vores idéer, drømme, og mål og tager andre med på rejsen, er der meget på spil, skriver Katerina Pitzner på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Årgang 0’-stjerne i vild forvandling under coronakrisen

Katerina har stor beundring for datterens beslutning om at lave et program, der handler om hendes liv med hverdagens udfordringer, drømme, mål, veninder og kærlighed. Det har fået Katerina til at lave ti gode råd til andre, der ønsker at realisere egne drømme.

Du kan læse de ti råd herunder i Katerinas opslag:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg kan godt forstå, hvis Elvira har kriller i maven, for i dag har hendes eget tv-program, “Bare Elvira” premiere på @dplaydk . Det handler om hendes liv med hverdagens udfordringer, drømme, mål, veninder og kærlighed. Jeg er fuld af beundring, for Elviras liv er ikke perfekt. Det er ægte. Det er sjovt, til tider rodet, super ambitiøst, målrettet og underholdende. Og én ting er sikkert: Hun er modig, for når vi går ud og deler vores idéer, drømme, og mål og tager andre med på rejsen, er der meget på spil. Til dig, der går stille med egne drømme kan disse 10 bud være en hjælp i rygsækken: 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 🌷 Folk vil have meninger om dig. Alle vil ikke være positive. Gør det alligevel. 🌷Nogle vil forsøge at tæmme dig ved at tvinge deres egen frygt ned over dig. Gør det alligevel. 🌷Du vil tvivle. Du vil måske aldrig blive sikker på, om du gør det rigtige. Gør det alligevel. 🌷Du vil sikkert begå fejl. Men hvis du tænker over det, så er fejlene netop dem, du har lært mest af. Gør det alligevel. 🌷Folk vil sige: Det klarer hun/han aldrig. Og nogle vil frydes, hvis de får ret. Gør det alligevel. 🌷Når du lykkes vil folk sige: Hun/han har også fået hjælp, eller det er jo let at gøre, når man er hende/ham. Gør det alligevel. 🌷Du vil have, at det skal være helt perfekt. Det er fint, men næsten intet er perfekt fra start. Gør det alligevel. 🌷Der er andre, som er bedre, dygtigere og mere erfarne. Det er muligt, men de er ikke dig. Så gør det alligevel. 🌷Uanset, hvad du gør, vil folk altid have meninger om dig. Og du vil aldrig kunne tilfredsstille alle. Gør det alligevel. 🌷Du har måske en veninde, en ven, bror, søster eller bekendt, som har en drøm eller en idé. Du ville aldrig selv gøre det. Men du er ikke dem. Så støt dem alligevel. . . Det er dit liv. Din rejse. Dit eventyr. Vov pelsen. Tag chancer. Brug livet. Jeg ved godt, hvem jeg helst vil sidde ved siden af, når vi deler noter i himlen. Se med i dag, Søndag den 17. Maj 2020 på @dplaydk #stoltaf #bareelvira #dplaydk

Et opslag delt af Katerina Pitzner 💎🔮🇩🇰 (@katerinapitznerdiamonds) den

LÆS OGSÅ: UHH! ‘X Factor’-stjerne løfter sløret for ny kæreste

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Reklame for Dplay // Jeg er mega stolt over at have sådan en sej lille søster som Elvira! Hun har taget et kæmpe spiring og udvist stort mod ved at lave hendes helt egen programserie, hvor man følger hende på hel nær hånd. Livet går op og ned, og Elvira er ikke kommet til denne jord for at kede sig. Når hun elsker, elsker hun 100%. Når hun står op for nogen, gør hun det 100%. Det vil man sikkert kunne danne sig et indtryk af gennem serien, som følger Elvira på helt nært hold. Uanset hvad din personlige mening nu må være omkring Elvira, mig, min familie, eller din nabo for den sagsskyld, så husk at anerkende andre mennesker for deres forskellighed og for de gode sider, de besidder. Elvira viser virkelig sit mod ved at invitere Jer alle ind i sit liv, som hun gør i programserien “Bare Elvira”. Jeg er mega spændt på at følge med i det hele og se, hvordan det endelige resultat er blevet til 😍 Håber I alle vil tage godt imod programmet Bare Elvira inde på @dplaydk 🥳 #Stoltaf #BareElvira#dplaydk

Et opslag delt af THALIA PITZNER 🇩🇰 (@pitzner) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.