Nyeste artikler
Se alle
'Diamantfamilien' (Foto: Alexander Evers Lind/Pineapple Entertainment/TV 2)

Elvira Pitzner afslører stor overraskelse til søsterens fødselsdag

Der er gode nyheder til 'Diamantfamilien'-elskere.

Trods corona er ‘Diamantfamilien’ samlet for at fejre Thalias 27-års fødselsdag, som byder på et overflod af fødselsdagskager og balloner.

‘Diamantfamilien’, der består af løve-mor Katerina og døtrene Thalia, Elvira og Ophelia, har budt på tre sæsoner af den upolerede og filterløse familie, der altid ender med at stå sammen i tykt og tyndt, og nu har Elvira afsløret, at de er ved at filme til endnu en sæson.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo viser baby-bulen frem

– Hurraaaa for min elskede søster, som fyldte 27 år igår. Ps vi er gået i gang med at filme til en ny sæson af DF, skriver Elvira i et Instagram-opslag, hvor det også på et af billederne bliver bekræftet, at der et et tv-hold med til fest. På et af de festlige billeder står en kameramand tydeligt i baggrunden, som ses på billederne herunder.

Realityportalen har forsøgt at få en bekræftelse fra produktionsselskabet Pineapple Entertainment, der optager ‘Diamantfamilien’, men de har ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Hot ‘Paradise’-par går hver til sit

 

Vis dette opslag på Instagram

 

🥳 hurraaaa for min elskede søster som fyldte 27 år igår 🎂♥️🎁 ps vi er gået igang med at filme til en ny sæson af DF 😍

Et opslag delt af E L V 🌻 R A (@elvirapitznerofficial) den

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ er allerede tilbage i påsken

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine lufter kærligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.