Nyeste artikler
Se alle
Marc og Elvira til Reality Awards i 2018 (Foto: Uffe Kongsted)

Elviras overvejelse: Skal man få vaccineret kæresten?

Elvira tænkte, hun ville give sin daværende kæreste Marc en HPV-vaccine i gave. Men da hun besluttede sig for en anden gave, var Marc ikke begejstret.

I syvende afsnit af Dplay-programmet ‘Bare Elvira’ er Marcs fødselsdag begyndt at nærme sig. Derfor går Elvira og spekulerer på, hvad hun skal give ham i gave, og hun har faktisk allerede en idé, der om ikke andet er en sød tanke bag.

– Jeg har faktisk også lidt overvejet, om jeg vil give Marc en HPV-vaccine. Og det lyder helt freaky, men jeg har bare læst, at HPV-vaccinen er også god til mænd mod testikelkræft, forklarer Elvira med et grin til veninden Emma.

LÆS OGSÅ: Bendtner efter familiekonflikt: Sådan er forholdet til min mor i dag

Dårlig idé

Veninden Emma er dog ikke helt begejstret for idéen med at give en vaccine i gave, og hun foreslår i stedet, at Elvira kan give en fælles oplevelse i gave til Marc. Og det råd følger Elvira.

– Jeg synes måske også, det er en nedern fødselsdagsgave, griner hun og forkaster idéen om en HPV-vaccine som gave.

Herunder kan du se klippet, hvor Elvira må forkaste sin fødselsdagsgaveidé

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om at være influencer: Det er overfladisk 

En rejse til Norge

Elvira lytter derfor til veninden Emma og er i stedet gået på jagt efter en god rejsedestination, som hun kan invitere Marc til i fødselsdagsgave. Men da Elvira prøvende hører Marc om den destination, hun har tænkt, så bliver det ikke modtaget så godt.

Destinationen er nemlig vores søsterland Norge, og der er priserne altså en tand dyre for den gode Marc, hvilket Elvira da også godt havde på fornemmelsen.

– Vi bliver altså snydt der, jeg gider ikke! Så vil jeg hellere til Val d’Isère (skisportsområde i det sydøstlige Frankrig, red.) eller sådan noget, ligesom vi var sidste år, lyder Marcs reaktion.

LÆS OGSÅ: Laura og Isse skaber drømmen uden programmet

Din lille svans!

Men Elvira tager ikke imod forslag, for en fødselsdagsgave skal jo selvfølgelig være en overraskelse.

– Du skal ikke vide, hvad du får i fødselsdagsgave, din lille svans, vrisser Elvira med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-Sara indrømmer: Jeg er ikke ovre Jeppe

Og selvom Marc ikke var begejstret for idéen om en tur til Norge, og også efterfølgende beder Elvira om ikke at planlægge for meget til hans fødselsdag, så er Elvira altså en kvinde af egne holdninger.

– Jeg tror, at hvis jeg betaler for det og stiller det på benene, så skal han sgu nok synes, det er en god idé alligevel, griner hun til kameraet.

Herunder kan du se klippet, hvor der diskuteres fødselsdagsrejse

Syvende afsnit af ‘Bare Elvira’ kan ses på Dplay nu. Nyt afsnit hver søndag.

LÆS OGSÅ: har tabt 12 kilo: Se ‘Paradise’-babes vilde forvandling

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ sæson 30: Her er den nye mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.