Nyeste artikler
Se alle
Emma Josefine fra 'Ex on the Beach' 1 og 4. (Foto: Janus Nielsen.)

Emma om ‘Ex on the Beach’s første kærestepar: Jeg blev chokeret

Kort tid efter Emma og Nicklaes' snak om, at de faktisk har et godt øje til hinanden, får Nicklaes en kæreste.

Emma tog det med et smil, da Nicklaes og Amanda kom tilbage fra deres date og meddelte, at de var blevet ‘Ex on the Beach’-kærester. Men smilet var ikke helt ægte og en reaktion på, hvordan hun i virkeligheden følte.

LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf

– Jeg blev ikke skuffet, men måske mere chokeret over, at det gik så stærkt. Jeg følte næsten lige, at jeg havde haft den snak med Nicklaes. Og at Amanda og ham var så seriøse, det kom bare som et chok for mig, fortæller Emma til Realityportalen.

Nicklaes har haft det svært med, at han skulle knytte sig til én pige, da det ikke var med det ønske, han meldte sig til programmet.

LÆS OGSÅ: Mikkel om mødet i ‘Ex on the Beach’: Amanda burde være single

For Nicklaes var det en test

‘Ex on the Beach-hunken synes, det er sjovt at flirte, og derfor ender han også i et romantisk øjeblik med Emma, hvor han fortæller hende, at han ikke kan stå for hende, og at han gerne vil bruge mere tid sammen med hende.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kæmpe trekantsdrama på ‘Paradise Hotel’

– Men det var også en test overfor mig selv. Jeg ville se, hvordan jeg ville have det efterfølgende. At jeg så vågner op med ondt i maven og dårlig samvittighed, kan man jo sige er positivt, da det også var en af grundene til, at jeg var sikker på, at det skulle være Amanda, siger Nicklaes om snakken med Emma.

Det har da også siden vist sig, at Nicklaes valgte rigtigt dengang. Og Emma begyndte herefter at flirte lidt rundt med Mikkel, som hun dog synes, er farlig.

– Han er farlig, fordi han flirter med alle pigerne i villaen. Jeg vidste ikke, hvor jeg havde ham henne, siger Emma.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.