Nyeste artikler
Se alle
Jonass og Camilla fra 'Paradise Hte(Foto: Janus Nielsen)

ENDELIG! Paradiso viser kæresten frem

Paradise-baben Camilla Nederby viser nu endelig kæresten frem - men én ting vil hun dog stadig holde hemmeligt omkring ham.

28-årige Camilla Sølling Nederby fra ‘Paradise 2019’ har ikke været meget for at fortælle om den søde fyr, der var kommet ind i hendes liv i slutningen af sidste år.

Men nu er der kommet officielt titel på forholdet, og kæresten, der hedder Noah Brogaard, er kommet med ud i rampelyset, da de to i går var til premiere på biograffilmen ‘The Gentlemen’ sammen.

Camilla og kæresten Noah til onsdagens premiere på ‘The Gentlemen’ (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Janni i chok: Det er sidste chance i livet

Derfor vil Camilla nu ikke længere lægge skjul på sin nye, store kærlighed.

– Vi er officielle kærester nu, og jeg så glad for, at han kom ind i mit liv. Jeg elsker ham ubeskriveligt højt, jubler Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 5 ting, du ikke vidste om ‘Luksusfælden’

Flytter sammen

Kæresten Noah er – ligesom Camilla selv – uddannet personlig træner, og så deltager han i konkurrencer i både ind- og udland i det såkaldte street workout. Men det var ikke i branchen, Camilla og Noah først stødte på hinanden.

– Vi mødte hinanden via Instagram. Han kom frem på min skærm, og så syntes jeg bare, der var noget specielt ved ham, så jeg begyndte at følge ham, og da han så fulgte mig tilbage, så skrev jeg til ham. To dage senere møder vi så hinanden en lørdag aften, og nærmest lige siden da, har han boet hos mig, lyder det forelsket fra Camilla.

Noah har vænnet sig til opmærksomheden, der følger med at være kæreste med en realitystjerne – og han er ikke bleg for at kysse sin Camilla for fotografen (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i ny skønhedsbehandling: Det kunne koste mig synet

Officielt deler parret dog ikke adresse endnu, selvom Noah overnatter hos Camilla stort set hver eneste nat.

– Men vi har helt sikkert planer om at flytte rigtigt sammen. Måske om et halvt års tid, forklarer Camilla.

LÆS OGSÅ: Er Amalie og Mikkel sammen igen? 

En hemmelighed tilbage

Selvom Camilla nu gerne fortæller om sin nye kæreste, så er der alligevel en ting, hun vil gerne holde hemmeligt – nemlig kærestens alder, da han er en del yngre end hende.

– Ja, han er lidt yngre, men jeg synes ikke, det er vigtigt, at folk ved, hvor gammel han er, forklarer Camilla, der ikke selv tillægger aldersforskellen nogen betydning for hendes forhold til kæresten.

– Jeg faldt for hans mega dejlige personlighed. Han tænker så meget på at gøre mig glad og er den mest betænksomme fyr ever. Desuden er han jo bare mega flot og dejlig!

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert efter skilsmisse: Flyttet sammen med ny kæreste

Herunder kan du se, da forholdet blev Facebook-officielt

LÆS OGSÅ: UH! Nyt og hot reality-par: Ja, vi er kærester

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Kunne være gået galt igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.