Nyeste artikler
Se alle
Camilla og Yakub (Foto: Janus Nielsen)

Endnu en ‘Paradise’-baby er født

De fandt sammen på 'Paradise Hotel' sæson 10, og i dag har de to børn sammen.

Camilla Normann Olsen og Yakub Lyngholt Çeper fandt hinanden under ‘Paradise Hotel’ sæson 10 og blev kort efter kærester. I 2015 blev de forældre til datteren Caya, og allerede et par år efter var de klar til at udvide familien. Desværre gik det ikke helt som planlagt, og de mistede et barn tidligt i graviditeten. I slutningen af 2019 kunne parret afsløre, at de ventede en dreng, og nu har Camilla født.

– Den 05-05-2020 blev vores liv beriget med endnu en lille guldklump, da lillebror valgte at møde verdenen med sine 3700 gram og 51 cm. Tak for kampen, du er det hele værd, skriver Camilla i et opslag på Instagram, hvor hun også viser lillebror frem.

LÆS OGSÅ: Amalie om sin graviditet: Jeg kan ikke holde mig slank

Camilla gik hele terminen ud, hvilket hun ikke selv havde regnet med, og særligt de sidste dage op til fødslen var slemme.

– De sidste fjorten dage har jeg bandet og svovlet. Det kunne nærmest ikke gå for langsomt med at få lillebror til verden, skriver hun i et andet opslag.

LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ‘Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester

LÆS OGSÅ: ‘Maddysten’-finalist mistede retten til faderskab: Har aldrig set sin datter

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.