Nyeste artikler
Se alle
Oliver fra 'Ex on the Beach' sæson 4. (Foto: Janus Nielsen)

EOTB-hunk blev reddet af programmet: Han var ikke til at kende

Oliver havde en svær depression lige inden 'Ex on the Beach', og havde det ikke været for oplevelsen og de nye venner, som det eksotiske ophold har ført med sig, så havde Oliver nok ikke været, hvor han er i dag.

‘Ex on the Beach’-hunk Oliver Filthuth er med i dette års sæson, men når han ser sig selv i fjernsynet, har han svært ved at kende sig selv. Lige inden Oliver tog afsted mod Brasilien, var han inde i en svær periode i livet, det fortæller han til Realityportalen.

– Tilbage i 2017, der så jeg mit første bodybuilder show, og siden dengang vidste jeg, at det ville jeg også. Jeg ville være bodybuilder indenfor kategorien men’s Physique. Jeg stillede selv op i 2018 til samme stævne, som jeg havde set dengang, og vandt. Jeg var lykkelig og måtte bare have mere. Fire måneder efter tager jeg til DM og vinder hele lortet – både i juniorklassen og i seniorklassen. Jeg følte mig som den bedste, og jeg var simpelthen så stolt over mig selv, fortæller Oliver, der efter DM oplever, hvad han selv betegner som en fiasko inden for sporten.

Oliver vandt DM i juniorklassen og seniorklassen i kategorien men’s Physique. (Foto: Privat)

– Jeg tager så til nordisk mesterskab i Sverige og bliver nummer to. Det knuser mit hjerter, og jeg føler, at jeg har skuffet hele Danmark, og at jeg var en kæmpe taber.

LÆS OGSÅ: Vred Amanda: Jeg kastede med glas og råbte ind i kameraet

Oliver forsøger at kæmpe sig tilbage og tager igen til Sverige, denne gang til ‘Sweden Grandprix’, hvor han bliver nummer tre i juniorklassen og nummer fire i seniorklassen.

– Jeg tænkte med det samme, “fuck, nu er jeg intet værd. Hvis jeg ikke snart får oprejsning, bliver jeg kendt som en kæmpe taber”, fortæller Oliver, der ikke modtog mange lykønskninger efter det mesterskab.

LÆS OGSÅ: Spoiler alert! Denne babe forlader ‘Ex on the Beach’

Glemte alle omkring sig

Da Oliver ikke lykkedes med at blive nummer et hver gang til de forskellige mesterskaber, begyndte han at skubbe både familie og venner væk, så han kunne koncentrere sig 110% om sin træning. Efter en tredjeplads til EM blev det tydeligt for Oliver, hvad han var igang med.

LÆS OGSÅ: Skuffet paradiso: Jeg advarede om, at det ville ske

Dengang Oliver dyrkede bodybuilding på højt plan og vandt utallige konkurrencer. (Foto: privat/Jan Teller)

– Intet skulle stå i vejen for mig eller fjerne mit fokus, så jeg smed alt væk. Efter jeg kom hjem fra EM og tænkte, hvorfor er der ingen, der kontanter mig længere, gik det op for mig, at dem havde jeg jo selv skubbet væk, fortæller Oliver og fortsætter:

– Jeg opnåede alle konkurrencerne på et år, og der var meget fart på, så da jeg skulle holde pause og ikke stille op, forsvandt hele min verden, og jeg så, hvilket egoistisk møgdyr jeg var blevet til. Og jeg mistede troen på, at jeg kunne blive en vinder igen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger

Fik en depression

Oliver kunne ikke rumme den situation, han havde skabt for sig selv, og det endte med en depression på næsten et halvt år.

– Jeg lå i sengen sov hele dagen, jeg spiste ikke, jeg trænede ikke, og jeg var bare ked og have ondt af mig selv. Jeg ville helst tilbage til min bodybuilder verden, men det kunne jeg hellere ikke, og jeg havde allerede smadret min figur. Samme måned, jeg kom ud af sengen, valgte jeg at til ‘Ex on the Beach’, og det var 100% den oplevelse og de dejlige mennesker, der hjalp mig på benene igen, fortæller Oliver.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

Er vendt stærk tilbage

Oliver ser ‘Ex on the Beach’-opholdet som dét, der har fået ham tilbage på benene igen.

– Jeg kom pisse stærk hjem igen og med fornyet energi. Det første, der skete efter ex, var, at jeg gik igang med at starte fitnesscenteret ‘fitness-ok’ op.

LÆS OGSÅ: CHOK! Tårevædet afsked: Dobbelt exit i ‘Ex on the Beach’

Oliver vil gerne stille op i bodybuilding konkurrencer igen, men han kæmper for ikke at gøre det.

–  Jeg levede for den sport, og jeg savner den hver evig eneste dag. Men jeg kæmpe også hver dag for at huske, hvorfor jeg stoppede. Nu har jeg mit center, en masse sociale arrangementer og venner, jeg har vundet tilbage, og som jeg skal passe, og det prøver jeg at finde mere glæde i.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE: Kan Oliver tilføje endnu en kvindelig gæst på sin liste?

Se billedet herunder af Oliver i ‘Ex on the Beach’, og som han ser ud i dag.

Forskellen på Oliver, da han var med i ‘Ex on the Beach’ og nu. (Foto: Janus Nielsen og privat)

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.