Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

‘EOTB’-Naja udnyttet: Mark løj for at have sex med mig

Naja fortryder meget, at hun havde sex med Mark i villaen.

Det gik hedt for sig mellem Naja og Mark i aftenens afsnit ‘Ex on the Beach’. De to har tidligere fortalt i programmet, at de har et godt øje til hinanden, og i aftenens afsnit tog de skridtet videre og havde sex. Det er dog noget, som Naja bestemt ikke er glad for i dag.

– Jeg har det ikke godt med, at det skete. Jeg fortryder så meget, at jeg har haft sex på tv, men også at jeg har haft det med Mark. Det skulle aldrig have været sket. Mark er to forskellige personer – en i villaen og en derhjemme. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det, men han er ikke den samme. Desuden er han kun med i programmet for at få opmærksomhed, og så viste det sig, at han kun var sammen med mig, fordi han ville have sex, så han er bare en fuckboy. Det, der især gør mig sur, er, at han sagde, at jeg var hans type, når jeg slet ikke var det. Han sagde det kun for at have sex med mig, forklarer Naja.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

– Derfor er jeg rigtig ked af, at jeg havde sex med ham. Ikke fordi jeg var vild med ham, vi hyggede os bare, men jeg syntes, han var en sød person, men så sagde han bare ting til mig, fordi han ville have sex. Jeg havde ikke regnet med, at jeg bare ville blive brugt til, at han kunne få sex. Det viser bare, at man ikke kan stole på ham. Jeg fandt dog først ud af, da jeg kom hjem og så programmet i tv, at jeg han slet ikke mente, at jeg var hans type, selvom han sagde det til mig. Så jeg fortrød rigtig meget, at vi havde været sammen, da jeg kom hjem, fortsætter Naja og tilføjer:

– Mark og jeg har næsten ikke snakket sammen, siden vi kom hjem. Vi sov lige sammen en gang, inden en fest, og det var det. Det er jeg så glad for nu, hvor jeg har set programmet og set, hvordan han virkelig er. Mark er dog heller ikke min type overhovedet, så det er lidt pinligt, at vi har været sammen. Det ville vi aldrig have været herhjemme, for han er slet ikke min type, så jeg tror, det må være varmen, men jeg ved virkelig ikke, hvorfor vi lige endte sammen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe: Derfor faldt jeg for Fie

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden

Mark: Naja var nem

Overfor Realityportalen.dk bekræfter Mark, at det, som han og Naja havde i villaen, blot var sex. Han er dog overrasket over, at hun er så påvirket af situationen i dag.

– Naja var helt ærligt ikke min type, selvom jeg sagde det. Det er helt korrekt. Men når man har været i programmet i 14 dage, som jeg havde på det tidspunkt, og var i varmen og drak så meget, så fik jeg en trang til kone, og Naja var starstruck, så det var nemt. Men jeg sagde også til hende i villaen, at det bare var sex, forklarer Mark sig og uddyber:

LÆS OGSÅ: Sara om Fie og Jeppes forhold: Jeg ønsker dem det bedste

– Jeg fortryder ikke, at vi var sammen, for det var jo bare sex. Jeg kan godt se fra hendes side af, at jeg ligner en nar, men jeg havde altså gjort det klart for hende. Det kommer man også til at se på den date, vi kommer på senere. Der gør jeg det pænt klart for hende. Generelt tænkte jeg dog ikke rigtig over, om jeg narrede hende ved at sige, at hun var min type, når hun ikke var.

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Lykken tilsmiler ‘Ex on the Beach’-René: Jill er dejlig

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.