Nyeste artikler
Se alle
Sarah Amalie og Jamie - som begge senere kommer ind i 'Ex on the Beach' - ankom sammen på den røde løber til premieren (Foto: Henrik R. Petersen)

‘EOTB’-Sarah Amalie efter sex med Frederik: Jeg vidste, det ville ske

Det ændrede ikke noget for Sarah Amalie, at Frederik forud for hende havde været sammen med både Sidsel og Tessie.

Selvom Frederik og Sarah Amalie gjorde det helt klart for de andre deltagere i ‘Ex on the Beach’, at de ikke skulle have sex i suiten, endte de alligevel med at være sammen i aftenens afsnit.

Sarah Amalie erkender dog overfor Realityportalen.dk, at hun havde forventet, at det ville ske, selvom hun sagde noget andet i programmet:

– Jeg vidste godt lidt, at det ville ske. Vi hyggede os også hjemme i Danmark før programmet, så at vi også gjorde det i villaen, kom ikke bag på mig, selvom vi begge prøvede at sige til alle, at vi sagtens kunne sove sammen som venner, fordi det måske var sket en enkelt gang eller to derhjemme. Jeg tænkte ikke noget dårligt omkring, at Frederik havde hygget sig med Sidsel inden mig, for nu kender jeg jo Frederik rigtig godt, og jeg ved, hvordan han er, så derfor betød det intet for mig på nogen som helst måde, forklarer Sarah Amalie, men fortsætter så:

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

– Jeg tænkte godt over, om Katrine ville blive ked af, at Fredrik og jeg var sammen, nu hvor de flirtede. Men hun gav stærkt udtryk for, at de kun sov sammen og hyggede, fordi der ikke var andre fyre, så hun var ret cool omkring Frederik og mig. Jeg håbede heller ikke på nogen måde, at det ville udvikle sig til mere mellem Frederik og mig end bare sex, da jeg som sagt ham og måden, han er på overfor piger. Hvis der er noget, han ikke skulle få lov til, så var det at såre mig. Så det var også derfor, at jeg var så cool omkring, hvad Frederik havde lavet derinde.

LÆS OGSÅ: Nyt par? Danske realitystjerner dater

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Ex on the Beach’-Frederik har tabt ti kilo

Overvejede ikke Jeppe

Det var ikke kun Frederik, der flirtede med Sarah Amalie i villaen i aftenens afsnit. Også Jeppe forsøgte at charmere sig lidt ind på trods af, at han hyggede sig med Sidsel.

– Jeg overvejede på ingen måde at være sammen med Jeppe. Tanken var sjov, men kun fordi han pludselig ændrede adfærd og personlighed, så snart han fik at vide, at jeg syntes, han var den flotteste. Men jeg ville aldrig gøre det mod Sidsel, selvom han gik all in på mig, forklarer Sarah Amalie.

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til ‘For lækker til love’

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.