Nyeste artikler
Se alle
- Jeg vil have det, jeg ikke kan få. Så hvis fyre ikke prøver så meget at få mig, så er jeg sådan lidt ”hallooo! Du skal have mig”, griner Tessie, der falder for arrogante fyre (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

‘EOTB’-Tessie efter sex på tv: Akavet, at mine forældre skal se det

Nu fortæller Tessie, hvordan hun har det med, at hun havde sex på tv.

I aftes havde det første par i denne omgang ‘Ex on the Beach’ sex for rullende kameraer.

Den velkendte reality-hunk Frederik Skovbjerg var ellers kun lige ankommet til villaen, men Tessie havde allerede på forhånd meldt ud, at han var lige hendes type, så hun håbede, at han ville tjekke ind i programmet, så de kunne være sammen.

LÆS OGSÅ: Sasja forklarer: Derfor røg jeg ud af ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Tessie har derfor heller ikke de store problemer med, at hun har haft sex på tv:

– Jeg har det helt fint med at være den første i denne sæson ‘Ex on the Beach’, der har sex på tv. Sex er naturligt, alle gør det. Det er dog super akavet, at mine forældre skal se det, men mine venner har hørt mig have sex før, så det er ikke akavet med dem, fortæller hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Jeg led af anoreksi

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

Der er ingen tvivl om, at René blev meget ked af at blive valgt fra fremfor Frederik, men Tessie slår fast, at hun ikke har dårlig samvittighed over situationen:

– Jeg havde advaret René om, at hvis Frederik kom, ville jeg udskifte ham, fordi Frederik er min type, og René ikke er. Så det er selvfølgelig øv, han blev så ked af det, men jeg havde ligesom advaret ham. Jeg skal ikke “ nøjes “ i villaen, og Frederik var min type, det var René ikke, forklarer hun.

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard er advokat på egen sag: Kæmper for samvær med datteren

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-flirt: Vi har mødt hinandens familier

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.