Nyeste artikler
Se alle
Kathrine og Michael fra 'Gift ved første blik' (Foto: Marianne Overaa / DR)

Er ‘Gift ved første blik’-Kathrine gravid?

Kathrine er blevet spurgt så tit, om hende og ægtefællen Michael fra DR-programmet venter barn, at hun nu har besluttet sig for at afsløre det rigtige svar.

Tilbage i august sidste år kunne vi se Michael og Kathrine forelske sig igennem den femte sæson af ‘Gift ved første blik’. Programmet blev optaget omkring maj 2018 og frem, og parret er fortsat glade sammen nu her efter et år som ægtefolk.

LÆS OGSÅ: Frederik søger hjælp efter brud og utroskab: Jeg har været en dum idiot

Fordi parret startede deres forhold som ægtefolk, så har folk omkring dem også været hurtige til at spørge, om de ikke snart skulle have nogle børn. Men særligt i den senere tid har Kathrine modtaget mange spørgsmål om, hvorvidt hun er gravid.

– Siden Michael og jeg blev gift, og især siden jul, er jeg blevet stillet dette spørgsmål rigtig mange gange, faktisk flere gange end jeg kan holde styr på, og det sker også på ugentlig basis, fortæller Kathrine i et nyt blogindlæg.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-stjerne ramt af kræft under optagelserne

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘De Unge Mødre’-Martinna fortæller, hvor svært det er at balancere mellem børn og romantik

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nyt ‘Ex on the Beach’-program har premiere i dag

Parret har da heller ikke været sky omkring, at de ønsker sig børn. Faktisk havde de snakket om børnenavne allerede tre uger inde i deres forhold. Og for knap fem måneder siden, lød meldingen fra Michael:

– Ligesom det generelt er gået hurtigt i vores forhold, føler vi allerede begge, at vi faktisk godt kunne tage dette skridt. Vi vil gerne have børn, og vi er sikre på hinanden, forklarede Michael dengang på parrets blog.

LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Dog understregede han, at han gerne ville nå at nyde bare at være i et parforhold, da det var hans første af slagsen, og han gerne ville have alle de forskellige, dejlige faser med.

Men så er spørgsmålet nu, om de fem måneder har været nok til at nyde parforholdet, før familien skal have et tredje, lille medlem. For er Kathrine blevet gravid med parrets første barn?

– Nej, det er jeg ikke, afslører Kathrine i blogindlægget.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou om svær tid: Jeg havde selvmordstanker hver dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.