Nyeste artikler
Se alle
Sarah Tiedt deltog i 'Paradise Hotel' sidste år, og Türker Alici deltog i år. Turtelduerne har været kærester før, men kærligheden holdt ikke for evigt. Nu er der dog rygter, om at der igen er opstået sød musik mellem de to paradisoer. De er nemlig begyndt at optræde på hinandens sociale medier, hvilket tyder på, at de har tilbragt tid sammen under coronakarantænen (Foto: Janus Nielsen)

Er Türker og Sarah sammen igen?

Meget tyder på, at paradisoerne har fundet melodien igen.

Den seneste uges tid er rygterne begyndt at svirre om, hvorvidt det tidligere ‘Paradise’-par Türker Alici og Sarah Tiedt har fundet sammen igen.

Det er foranlediget af, at de to er begyndt at optræde ganske hyppigt sammen på de sociale medier, hvor de blandt andet kalder hinanden for “skat”. Særligt på Sarahs TikTok-profil har Türker været en flittig gæst, ligesom Sarah også er med i flere af Türkers YouTube-videoer.

LÆS OGSÅ: Disse to paradisoer er i finalen

Blandt andet i videoen herunder fra i søndags kan du se Sarah og Türker sammen og kalde hinanden for skat
@sarahtiedt_♬ original sound – sarahtiedt_

LÆS OGSÅ: Stofmisbruger som 11-årig: Simona åbner op for sin fortid

Er de så kærester?

Men selvom Türker og Sarah ikke skjuler, at de er ganske kærlige på de sociale video-medier, så er de ikke meget for at bekræfte, om de har fundet sammen igen eller ej.

– Det har jeg desværre ingen kommentarer til, afslog Sarah høfligt, da Realityportalen spurgte ind til sagen.

LÆS OGSÅ: Paradiso efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Türker har heller ikke ønsket at kommentere på forholdet og er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. Tilbage er det altså kun at spå om, om et “ingen kommentarer” ikke nok skulle ligge tættere hen ad et ja til kærestestatussen end et nej.

Tror du, Türker og Sarah har fundet sammen igen?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Tobias åbner op om sønnen

Så sent som i går kom denne video med søde billeder af Sarah og Türker i tæt omfavnelse
@sarahtiedt_Når corona gør noget underligt ved os😅 @turkeralici♬ PRBLMS – Remix – Famekid

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy med stor overraskelse til sine følgere

Også i Türkers YouTube-video fra i tirsdags kan man også høre, at det er Sarah, der agerer kameramænd og hjælper sin “skat”

LÆS OGSÅ: Amanda fik adgang til Nicklaes’ nøgler og hjem: Her er, hvad der skete

Sarah og Türkers historie kort

I maj 2019 sprang Türker og Sarah ud som kærester, og siden holdt de to paradisoer sig ikke tilbage.

Da Sarah boede i København og Türker i Århus, besluttede parret sig at flytte sammen. Dårligt havde de dog skrevet under på lejekontrakten i Tilst, før kærligheden brast.

Türker mente nemlig ikke, han oveni åbningen af sin donutkæde Bronuts havde råd til flytningen alligevel, og langdistancen ville ikke gå.

LÆS OGSÅ: UH! Geggo løfter sløret for ‘Stjerne Boksning 2020’

Dog gik der ikke mere end to uger, før parret gav forholdet en chance til og genoptog flytteplanerne. Denne gang nåede de at pakke ud i det århusianske, men i januar i år gik parret så endegyldigt fra hinanden.

Men nu ser det altså ud til, at forholdet får en tredje chance, og at Sarah og Türker har det skønt sammen igen, selvom de bor i hver deres ende af landet.

LÆS OGSÅ: Mathias river kærlighedsminder over: Sådan reagerer Trine

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda har alle symptomer på corona: Jeg er bange

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.