Nyeste artikler
Se alle
Asbjørn, bedre kendt som 'Tyren', fra 'Ex on the Beach' 4 (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-Asbjørn: Denne pige forelsker jeg mig i

Det er ikke hvem som helst, der løber afsted med 'Ex on the Beach'-stjernens hjerte.

Mange piger i ‘Ex on the Beach’ kunne gøre Asbjørn blød i knæene, men alligevel fandt han ikke sin helt store kærlighed. Det er heller ikke sket, efter optagelserne sluttede tilbage i december sidste år.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

Asbjørns seneste faste forhold sluttede i august 2019 og varede i to og et halvt år, og nu kan han mærke, at han rigtig gerne vil have en kæreste igen.

– Intet er bedre end at have et menneske tæt på og at gøre et andet menneske glad med ens nærvær. Bare det at holde så meget af en anden person, er en rar følelse. Men jeg er kræsen, når det kommer til kærester, forklarer Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Disse tre ‘Ex on the Beach’-stjerner foreviger venskab i tattoo

At ‘Ex on the Beach’-hunken ikke har fået slået benene væk under sig endnu, skyldtes måske, at der er en liste med krav til pigen, som helst skal være opfyldt. Som han selv beskriver det, så går han ikke bare ind i et forhold med hvem som helst.

– Det skal være en, jeg kan se mig selv sammen med på længere sigt. Hun må gerne se uskyldig og naturlig ud, have pæne tænder og et sødt smil. Det er vigtigt for mig, at hun er åben, udadvendt, hviler i sig selv og er pisse sjov. Og så må hun godt have lidt mellem ørerne, hvilket det langt fra er alle, der har.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Paradise’-finalen: Her er detaljerne, du ikke så

Asbjørn har det sidste stykke tid set nogle få piger, hvor han tænkte, at det kunne føre til noget mere, men det er alligevel endt med at gå i stå.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.