Nyeste artikler
Se alle
Camilla til premierefest. Foto: Janus Nielsen

‘Ex on the Beach’-babe afslører: Sådan har jeg det med sex

Man kan vist godt glæde sig til at se mere til Camilla i 'Ex on the Beach.'

24-årige Camilla Thoby fra Værløse var med fra begyndelsen i ‘Ex on the Beach’, og reality-programmet er kommet godt fra start, når det handler om flirt, puttemakkere og kærlighed. Camilla har til nu kun kysset lidt rundt med Robin, men det lyder alligevel til, at hun nok skal bidrage til den gode stemning.

LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab

– Jeg elsker at tale om sex og både under og efter sex at sætte ord på, hvad jeg kan lide, og hvad jeg ikke kan lide. Det kommer man måske også til at få lidt for meget glæde af på skærmen, hvis man følger med i ‘Ex on the Beach’. Men det er altså mit yndlingsemne af alle emner i hele verden, siger baben til Realityportalen.

Hun har fået det meget afslappede forhold til at tale om emnet, fordi sex altid har været noget, de har talt meget åbent om og lavet sjov med i hendes familie.

– Så det er også en af grundene til, at jeg taler så åbent og detaljeret om det nu. Sex er bare meget naturligt for mig. Det har aldrig været akavet at tale med min far, mor eller brødre omkring det.

LÆS OGSÅ: Tjekker Casper ind på ‘Paradise’ igen?!

‘Ex on the Beach’-baben er altså helt klar over, hvad hun godt kan lide. Men ifølge hende, er det mest spændende det, der sker, før man havner på lagnerne.

– Jeg er ikke så glad for fløde-sex. Han må gerne være meget hård og skal rive meget rundt, siger hun og fortæller videre:

– Jeg har allerede bestemt på forhånd, om en fyr får lov til at score mig. Så egentlig er det jo mig, der scorer ham. Jeg kan lide jagten og spændingen op til, og derfor gider jeg ikke at have sex med ham med det samme, for så taber jeg interessen virkelig hurtigt. Det er optakten, jeg bedst kan lide, og den strækker sig ofte over mange byture, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

Er ikke med for at finde kærligheden

Egentlig meldte hun sig til ‘Ex on the Beach’ sæson 3, men dengang fik hun pludselig en kæreste, og derfor blev planen ændret. Da der skulle castes til sæson 4, var Camilla blevet single igen, og hun blev ringet op af casting-teamet, som gav hende muligheden for at deltage.

Det er nu ikke for for at score eller blive scoret, at Camilla er med i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst

– Jeg har altid vidst, at jeg på et tidspunkt skulle sådan noget her. Jeg er med for at få den fedeste oplevelse i mit liv og for at skabe minder. Men ved jo aldrig, hvornår det hele slutter, siger hun.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.