Nyeste artikler
Se alle
- Jeg er ikke den mindste pige. Jeg er bestemt ikke tyk, men jeg har en kæmpe stor røv, jeg har nogle lår, så kan det godt være, jeg har lige lidt på maven, fortæller smukke Sasja (Foto: Lykke Buhl).

’Ex on the Beach’-babe fik lavet bryster inden programmet

Sasja fik opereret sin B-skål om til en E-skål, før hun tog til Grækenland for at deltage i ’Ex on the Beach’.

Sasja gør med sin fyldige kurver pænt indtryk på drengene i den græske ’Ex on the Beach’-villa.

Sasja har altid været en fyldig pige, og særligt hendes store bagparti har tiltrukket mange stjålne blikke gennem tiden. Men den velplacerede fylde gjaldt bare ikke brysterne.

Det besluttede Sasja sig efter længere tids ønske at gøre noget ved, før hun rejste til Grækenland for at deltage i ’Ex on the Beach’.

– Jeg har en kæmpestor røv, jeg har brede lår og brede hofter, og så kan det godt være, jeg har lidt på maven. Men jeg har aldrig rigtigt haft bryst, jeg var meget, meget flad. Så jeg har fået lavet bryster for min egen skyld, så jeg fik nogle forlygter til mine baglygter, griner Sajsa.

LÆS OGSÅ: Efter store smerter: Dét fejlede ‘Årgang 0’-stjerne

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha fortæller om sin drøm om at få lavet bryster

LÆS OGSÅ: Ikke helt slut med ‘Årgang 0’: Her vender stjernerne tilbage

Sasja fik lavet brysterne i starten af april, cirka halvanden måde før, optagelserne til ’Ex on the Beach’ begyndte. Timingen var nemlig endelig rigtig.

– Jeg stod bare et sted, hvor jeg havde sabbatår, jeg havde penge og tid til det, og så tænkte jeg: ”Fuck det, nu gør jeg det sgu!”, forklarer Sasja.

Derfor kan ’Ex on the Beach’-seerne nu nyde Sasja med både forlygter og baglygter.

– Jeg var en god B, og nu er oppe i en D til E. Jeg har fået 395 milliliter i. Jeg har jo ikke kæmpe store pornobryster overhovedet. Jeg har også dråbeimplantater i, så jeg har sådan det naturlige silikonebryst, forklarer Sasja og fortsætter:

– Folk er også i tvivl om, jeg har silikonebryster, det er dejligt. Det er kun, når jeg tager mit tøj af, fordi de sidder lige lidt for pænt, uddyber hun.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fodboldstjerne fyret efter ‘Fangerne på fortet’-deltagelse

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par: Vi avler helt vildt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.