Nyeste artikler
Se alle
- Jeg er en meget glad, smilende og udadvendt pige, jeg elsker at være social og kommer rigtig godt ud af det med alle, beskriver Line Maria sig selv (Foto: Lykke Buhl).

‘Ex on the Beach’-babe: Jeg håber, min deltagelse skaffer mig følgere

Linemaria går meget op i Instagram og håber, at hendes deltagelse i 'Ex on the Beach' vil skaffe hende endnu flere følgere.

Mange blandt startcastet til ’Ex on the Beach’ havde allerede bugnende Instagram-profiler, før de meldte sig til programmet. Linemaria er en af dem, og hun havde inden programmets start omtrent 11,2 tusinde følgere på Instagram.

– Jeg går rigtig meget op i Instagram. Jeg bruger min Instagram til at vise mig, hvem jeg er, hvem jeg er sammen med, og hvad jeg spiser. Jeg har rigtig dårlig selvtillid, og den booster jeg ved at bruge min Instagram og ved bare at være mig, forklarer Linemaria.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Joachim og Adam viser, hvordan man scorer likes på Instagram

LÆS OGSÅ: Tredje sæson ‘Ex on the Beach’ er startet!

’Ex on the Beach’-baben går meget op i sit ansigt udadtil og bruger meget energi på sin Instagram. Derfor håber hun også, at hendes deltagelse i realityprogrammet kan gøre, at hendes Instagramprofil kan nå ud til endnu flere.

– Jeg håber da, at min Instagram bliver boostet lidt, det ville da være mega fedt. Jeg håber, at folk ser programmet og tænker: ”Okay, hun er en nice type, jeg kan godt lide den måde, hun er på og hendes indstilling til tingene”. Jeg håber, folk vil synes om mig og have lyst til at se mere til mig, når jeg ikke er med i programmet mere, fortæller Linemaria.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Nygift ‘De unge mødre’-stjerne smider vielsesringen væk

Prøver at afslå sponsorer

Hendes ønske om flere følgere efter deltagelsen i ‘Ex on the Beach’ er da heller ikke helt usandsynligt. Blandt deltagerne i sidste sæson af ’Ex on the Beach’ fik flere et overordentligt tilskud følgere på Instagram på grund af deres deltagelse i programmet og stort set alle overgav sig til at lave sponsorerede opslag.

Den slags tilbud har Linemaria allerede fået før sin deltagelse, og det er noget, hun generelt prøver at begrænse sig i at takke ja til.

– Jeg sponsoreres da en gang imellem, men jeg har faktisk sagt rigtig meget nej til det, fordi jeg synes, det er vigtigt, at det ikke bare bliver sponsorater hele molevitten. Folk gider ikke kun at kigge på, at man har et eller andet fedt ur på, som man har fået sponsoreret, forklarer Linemaria.

Indtil videre har Linemarias plan virket, og hun har i skrivende stund 35.100 følgere på Instagram.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen forklarer: Jeg var vred og ødelagt

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kæmpe ændring i ‘De unge mødre’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.