Nyeste artikler
Se alle
Camilla fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-babe siger farvel: En del af mig ville hurtigt hjem

Det var en følelsesmæssig rutsjetur, da Camilla skulle forlade 'Ex on the Beach'.

Det blev til 12 uforglemmelige dage i Brasilien for Camilla, der sammen med Oliver blev udpeget af tabletten til at forlade ‘Ex on the Beach’. Selv om hun ikke havde lyst til at forlade det søde liv i villaen, så kom det ikke som et chok for hende, at det var blevet hendes tur til en hjemrejse.

LÆS OGSÅ: CHOK! Tårevædet afsked: Dobbelt exit i ‘Ex on the Beach’

– I det første sekund tænkte jeg: “Nej, ikke allerede nu!”, men den tanke blev ret hurtigt erstattet af, at jeg nu endelige kunne komme hjem til min søn. Blandt andet derfor, var jeg forberedt på, at det kunne blive mig, der skulle hjem, siger Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Problemer i ‘Ex on the Beach’: Camilla blev sorteret fra

Derfor var hun også fyldt med ekstremt blandede følelser, da hun skulle tage afsked med de andre deltagere. For på den ene side glædede hun sig til at komme hjem og kramme sit barn igen og kunne derfor ikke komme hurtigt nok hjem.

LÆS OGSÅ: Mathias og Trine åbner op: Derfor gik vi fra hinanden

– Men en del af mig ville også bare gerne blive i den dejlige boble med alle de dejlige mennesker for evigt. Så jeg var selvfølgelig ked af, at jeg skulle forlade villaen, men på den anden side var jeg også lettet, husker ‘Ex on the Beach’-baben, der føler, at hun nød den oplevelse, som reality-programmet gave hende, fuldt ud.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.