Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Ex on the Beach’-babe synger og smider tøjet i ny video

'Ex on the Beach'-baben Tabita har i nat udgivet sin første single - og med til den hører en særdeles letpåklædt musikvideo.

Det er ikke nogen hemmelighed, at ‘Ex on the Beach’-baben Tabita Thinggaard fra sæson to ikke er bange for at smide tøjet, heller ikke at hun har en stor passion for at synge. Hendes krop har vi nemlig fået lov til at se en masse til, men sangtalentet er ikke blevet fremvist helt lige så offentligt.

Udover et letpåklædt singlecover til Pattesutters single ‘Lille Pik’ – og ikke mindst rygterne om, at hun stiller op i ‘X Factor’ med ‘Ex on the Beach’-veninden Liv – så er det ikke meget, man har kunne kæde Tabita sammen med sin passion for sang og musik.

LÆS OGSÅ: WTF: Har ‘Love Island’-babe været sammen med både Boris og Fie?

Men det gør Tabita op med nu. I nat har hun nemlig udgivet sin første single.

Under kunsternavnet Tabz er hun featuring på nummeret ‘Hun si’r uh’ sammen med Rick Sick. Der er også en tilhørende musikvideo, som dog først udkommer klokken 13 i dag. Men som man har kunne se i klip fra videoen, så gør Tabita i den grad brug af sit talent for at smide tøjet, og så synger hun sit eget – lettere autotunede – vers i slutningen af sangen.

Hør sangen og se musikvideoen i bunden af artiklen

LÆS OGSÅ: WOW: Bea og Maria indtager nyt talentshow på TV 2

Klar til musikerkarriere

Tabita selv har længe været spændt på udgivelsen af sin første single, og forude venter en lille club tour med sangen, hun håber kan blive et hit ude på diskotekerne.

– Det er virkelig fedt! Jeg har jo i lang tid gerne ville følge drømmen og lave musik, og det her er starten på noget, jeg virkelig tror på, fortæller hun til Realityportalen.

For Tabita har bestemt ikke tænkt sig at slippe musikken igen, og hun arbejder allerede på de næste udgivelser.

LÆS OGSÅ: Ung mors mareridt er slut: Kæft, hvor blev jeg lettet!

– Jeg er allerede ved at lave den næste sang, som er på vej, og jeg håber, den kan komme ud i starten af det nye år. Jeg har virkelig lært meget på kort tid om hvor meget teknik, der er ved brug af stemmen, men selvfølgelig også med de beats, der skal passe til, afslører hun og tilføjer, at hun stadig er ved at finde sin musikalske stil og lyd.

Tabita er også klar til et samarbejde med en særlig ‘Ex on the Beach’-veninde om musikken.

– Næste gang, jeg udgiver en sang, bliver det enten min helt egen eller med Liv, røber hun.

LÆS OGSÅ: Geggo søger julehjælp

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører vild operation: Det bunder i dårlig selvtillid

Herunder kan du se klip fra den frække musikvideo

Herunder kan du høre hele sangen

Herunder kan du fra klokken 13 se hele musikvideoen

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.