Nyeste artikler
Se alle
Mathias og Caroline (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-Caroline: Derfor overraskede Mathias i sengen

Caroline var overrasket over Mathias præstation i sengen, og det er der en god forklaring på.

I aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’ kom forløsningen endelig mellem Mathias og Caroline, som efter en dag med skænderier endte med at have sex. Og det var noget, der faldt i både Carolines og Mathias’ smag, men det var ikke helt, som Caroline havde forventet.

– Mathias har helt sikkert nogle skills, som jeg ikke lige havde forventet, så det var dejligt, sagde Caroline efterfølgende i programmet, og overfor Realityportalen uddyber hun.

HAHA: Reality-deltagers vilde tip til at holde længere i sengen

– Jeg syntes Mathias var god i sengen, og jeg havde nok ikke forventet, han var så erfaren. Fordi han ikke slår mig som fuckboy typen, forklarer Caroline, som slår en latter op, da vi spørger, om han knalder som en fuckboy.

– Det ved jeg ikke, men han var bedre, end jeg havde forventet. Og man kunne godt mærke, at han havde prøvet det før.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har endelig sex: Det var nederen

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan høre Carolines dom over Mathias i sengen – og også høre om Mathias voldsomme forløsning, da han kom.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Emma: Ambivalent at se Kevin igen

Sex ændrede vores forhold

Det var ellers en anspændt dag, der var lige ved at munde ud i, at det var slut mellem Caroline og Mathias, efter hun havde været på date med Mads og afslørede, at de to havde kysset på daten. Selvom Mathias var skuffet over Caroline, så tilgav han hende til sidst, og den dag i dag ville Caroline ønske, at hun ikke havde kysset med Mads.

– Jeg fortryder, at jeg kyssede med Mads. Men det også fordi, at efter jeg lærte Mads at kende, var vi så langt fra hinanden. Mads er bestemt ikke min type efter at have lært ham bedre at kende, men derfor snakkede vi stadig fint sammen derinde. Og så fortryder jeg bare, at jeg har været en idiot overfor Mathias, forklarer Caroline, som den dag i dag er kærester med Mathias.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Hvis daten med Mads havde ligget dagen efter, Caroline og Mathias havde sex, så var den da nok heller ikke endt så intimt, som den gjorde.

– Det ændrede helt sikkert noget på vores forhold, at vi havde sex, og jeg mener også, vi aftalte, at vi ikke måtte være sammen med andre bagefter, men vi måtte stadig gerne lege med i for eksempel flaskehalsen peger på – for ikke at blive sat i båsen “kærestekedelig”, fortæller  Caroline

LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.