Nyeste artikler
Se alle
Mathias og Caroline (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-Caroline: Det er hårdt at være mor

Caroline Godrim fra 'Ex on the Beach' sæson 1 blev mor fem uger for tidligt. Nu fortæller hun om den første måned som nybagt mor.

Caroline Godrim og Mathias Severingsen, som mødtes under optagelserne til den første sæson af ‘Ex on the Beach’ og blev kærester i sidste program, blev forældre til en lille dreng, Oliver, den 7. november fem uger før tid. Nu fortæller Caroline på sin Instagram om den første måned som nybagt mor.

– Det hårdeste ved at være mor for mit vedkommende er de tidspunkter, hvor han græder, og han hverken er sulten, skal have en ren ble eller vil trøstes. Jeg føler mig helt magtesløs, og jeg tænker, om jeg gør noget forkert, selvom jeg gør det bedste, jeg kan.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par er blevet forældre

– Så jeg roser mig selv hele tiden og siger – du er sgu en helt fantastisk mor – også selvom alt ikke er rosenrødt hele tiden.

Caroline nævner derudover de søvnløse nætter som en stor omvæltning og som et hårdt indspark i parrets ellers frie hverdag, men glæden overskygger det hele.

– Selvom der er mange søvnløse timer, så er det fantastisk at have en lille baby og tænke på, at han er MIN lille skat.

LÆS OGSÅ: Tina Lund om ‘Forsidefruer’: Det er iscenesat

Hård start på livet

Ifølge den beregnede terminsdato burde Caroline stadig gå højgravid, da Oliver blev scannet til at have fødselsdag den 15. december, men ligesom de nybagte forældre viste sønnen at være fuld af fart, hvilket resulterede i en fødsel fem uger for tidligt. Caroline, Mathias og Lille Oliver på 2194 gram og 47 cm blev derfor på hospitalet de første uger, hvor Oliver i starten fik sonde. Caroline nærmer sig nu sin terminsdato, og Oliver vokser, som han skal.

– Han vejede 2194 ved fødslen, og i tirsdags blev han vejet til 3180 gram, fortæller Caroline på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe: Der er kun én mand for mig

Oliver er nu én måned, og Caroline ammer i dag sin søn. Alt går ifølge Caroline helt, som det skal.

– Jeg ammer bettemus her (Oliver red.), så han kan vokse sig stor og stærk af mors egen mælk.

Ud fra Carolines Instagram at dømme, så finder den nybagte mor sig godt tilpas i sin nye rolle som mor.

Se billedet af Caroline og Mathias’ søn herunder:

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for Amalie: Jeg har været rigtig ked af det 

Foto: Privat

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.