Nyeste artikler
Se alle
Justina og Emma udfritter Mark - men hans svar bliver censureret (Foto: Dplay)

‘Ex on the Beach’ censureret: Derfor er det hemmeligt

Discovery forklarer, hvorfor et særligt efternavn holdes hemmeligt i programmet. Og så afslører Realityportalen selvfølgelig den hemmelighed!

Hvis du har set niende og seneste afsnit af ‘Ex on the Beach’ sæson fire, så har du måske også bemærket noget, vi her på Realityportalen har undret os lidt over.

Nemlig hvorfor programmet censurerer efternavne, når de ellers gladeligt deler ud af deltagernes instagramtags, der hurtigt vil kunne føre til samme information.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk efter programmet: Folk kalder mig klam og arrogant

Censureret ud

Censureringen sker i slutningen af niende afsnit, hvor Justina og villaens nyankomne fyr, Mark, sidder i loungen og snakker. Her finder de frem til, at Justina har knaldet Marks bror.

– Jeg har knaldet med ham, udbryder Justina til store grin fra hende og Mark, da de finder ud af, hun har været sammen med hans bror Jonas (Foto: Dplay).

LÆS OGSÅ: WOW: Nu skal Janni Ree have en skede-opstramning

Det finder de ud af, da Mark afslører sit efternavn, som broren sjovt nok deler. Men i programmet bliver efternavnet censureret ud.

– Hvis ikke, vi havde bippet efternavnet, ville man meget hurtigt kunne regne ud, hvem Marks bror er. Og det går ikke, for på det tidspunkt er han ikke en del af programmet. Det er ganske normal procedure. Personer, der bliver omtalt, men som ikke er med i programmet, skal ikke kunne genkendes ved hjælp af for eksempel et specielt eller atypisk navn, oplyser Discovery Networks Danmark til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘EOTB’-babe sendes hjem grundet temperament

Men vi kender allerede Marks bror?

Discovery afslører altså indirekte, at Marks bror også kommer ind i den brasilianske ‘Ex on the Beach’-villa på et senere tidspunkt, hvilket også er oplagt, da Justina allerede har afsløret i programmet, at hun har været sammen med broren.

Til ‘Ex on the Beach’-premierefesten havde Mark da også sin bror, som vi godt kan røbe hedder Jonas, med under armen.

Jonas og Mark er brødre, og de ankom sammen til premierefesten på ‘Ex on the Beach’ sæson fire (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: AV! Amanda om at se Niklaes’ flirt med Emma på tv

Afsløret på Instagram

Selvom det i ‘Ex on the Beach’ altså bliver censureret hvad Mark og hans bror Jonas hedder til efternavn, så bliver det altså oplyst i programmet, at Mark hedder @markflke på Instagram.

Og hvis man så går ind på den instagramprofil, så finder man hurtigt ud af, at Mark ikke selv er bleg for at oplyse sit efternavn, som altså er Folke Ovesen. Heller ikke, at hans bror er Jonas, er nogen hemmelighed derinde.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe går psykisk ned efter programmet er vist 

Hvis man derfra så skulle tjekke broren Jonas ud på Instagram, så har han da også allerede selv afsløret, at han kommer ind i den brasilianske ‘Ex on the Beach’-villa i denne fjerde sæson. Derudover har han også allerede lagt flere ‘Ex on the Beach’-billeder op af sig selv.

LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu

LÆS OGSÅ: Mascha Vang om coronavirus: Sådan påvirker det min familie

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.